Twitter ücretli mi oluyor?

0
145 Okunma
twitter

Sevilen sosyal medya platformu Twitter bu sabah yeni bir haber ile gündemlere geldi. Ücretsiz kullanılan Twitter’ın bazı seçeneklerinin ücretli olacağı konuşuluyor. Bloomberg‘den edinilen habere göre, bu seçenekler arasında ekstra özellikler ve TweetDeck yer alıyor.

Twitter’dan yeni uygulama: ‘Birdwatch’

Twitter ücretli olacak mı?

Sosyal medya kulvarındaki rakiplerinin reklam gelirlerinden etkilenen Twitter, çözümü bazı seçenekleri ücretli yapmakta buldu. Daha çok kullanıcıya ulaşmak için çeşitli özellikler getirilen platformlar içerisinde ücretli seçenekler üzerinde çalışan Twitter bu adımı ile dikkat çekti.

twitter sesli DM, sesli DM,

Şirketin gelir ürünleri sorumlusu Bruce Falck, Bloomberg’e yaptığı açıklamada gelirleri artırma seçenekleri arasında aboneliklerin de olabileceğini; ancak şu an için farklı opsiyonların erken keşif aşamasında olduğunu dile getirdi. Falck, aynı zamanda 2021’de bu opsiyonlardan birinin gelir getirebilecek seviyeye gelmesini beklemediklerini de sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıllar da benzer şekilde gündeme gelen Twitter, TweetDeck özelliklerinden bazılarını ücretli yapmayı planlamıştı. Fakat konu ile ilgili bir gelişme o dönemde yaşanmadı. Tekrar gündeme gelen ücretli özellikler haberi kullanıcıların kafasında soru işaretleri oluşturdu.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz