Twitter, yeni güncellemesiyle bildirim sayınızı arttırabilir!

0
103 Okunma

Twitter, kullanıcıların arama yapılan konularla ilgili yeni tweet’ler için bildirim almayı seçmelerine imkan veren”Arama Abone ol” adlı bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik ilk olarak geliştirici Dylan Roussel tarafından fark edildi ve uygulamasındaki arama kutusunun yanına Twitter’ın zil bildirim simgesi yerleştirildiği gözüküyor. Zile dokununca ve yeni bildirimler telefonunuzun ekranında yakın bir zamanda belirebilir.

Twitter yeni bildirim güncelemesiyle ilgili çalışmalarına başladı

NBA Finalleri döneminde bu konuyla ilgili zile dokunduktan sonra telefonunuza ne kadar fazla bildirim geleceğini düşünmek bile istemiyoruz. Ancak Twitter’ın çalışmalarının, yalnızca en iyi tweet’lerini veya en çok önem verdiğiniz tweetleri almak için kullanabileceğiniz birçok gelişmiş filtrelemeye sistemi kullanılacağı konuşuluyor. 

Bunun gibi karmaşık aramaları zaten oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz, ancak yenilikleri görmek istediğiniz her zaman aramayı çalıştırmanız gerekir. Arama yap,  abone ol tam olarak aradığınız bildirimleri almanın yararlı bir yolu olabilir. Veya herkesin Google Alerts ile yaptığını yapabilir ve adınız için bir tane oluşturabilirsiniz. Bu durumda, Twitter’ın içerisinde olan son yıllarda kaos ve öfke eğilimi göz önüne alındığında, ne kadar az bildirim o kadar iyi gibi düşünenlerde var.

Yine, bu özelliğin başlatılıp başlatılmayacağına veya ne zaman başlayacağına henüz gösterge yok. Twitter henüz bir yorum talebine yanıt vermedi ve şirketin ürün ekibinde devam eden çalkantı göz önüne alındığında , tüm bahisler şirketin yol haritasıyla ilgili gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz