Twitter yeni özellikleriyle sınırlarınızı genişletiyor

0
234 Okunma
twitter makaleler özelliği

Sosyal medya platformlarının en kritik noktasında yer alan Twitter; gündemi ve hayatı takip etmenin en kestirme yolu. Karakter limitli servis, sınırlı harf sayısı ile paylaşım yapmanıza imkan tanıyor. İlk başta 140 olarak limit bir süre sonra 280’e çıkmıştı. Bunun da yeterli olmadığı alanlarda Tweet Dizisi özelliği devreye giriyordu. Fakat kullanıcılara bu da yeterli olmadı. Twitter şimdi Makaleler özelliği ile daha uzun tweetler atmanıza imkan tanıyacak.

Şık tasarımlı Redmi 10 2022 tanıtıldı

Makaleler özelliği ile karakter limiti sorunu yaşamayacaksınız

Twitter’ın özellik keşfedicisi Jane Manchun Wong bir süre önce yeni bir özellik keşfetti. Henüz Twitter’ın üzerinde çalışmayı sürdürdüğü Makaleler özelliği yeni detaylar kazandı. Yeni bir kategori olarak karşımıza çıkacak olan Makaleler, uzun tweetlerinize ve kişisel makalelerinize izin verecek. Birkaç ay içerisinde tüm kullanıcılara yayılması beklenen özellik, sadece uzun tweetler seçeneğine sahip değil. Nima Owji tarafından ortaya atılan bilgilere göre özellik aynı zamanda bu metinleri düzenleme ve çeşitli özelleştirme seçeneklerine de sahip olacak. Örneğin eğik yazma, kelime alt ya da üzerine çizme veya kod ekleme gibi farklı alternatifler olacak. Özellik hakkında yakın zaman da Twitter sözüsü detaylı açıklamalarda bulunacak.

Twitter tarafından son zamanlarda geliştirilen tek özellik bu değil. Birçok kullanıcı için büyük önem arz eden Topluluklar özelliği de geliştirilmeye devam ediyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar istedikleri konu ya da kişileri özel olarak takip edilebilecek. İlgi çeken konularda özel takip yapmanızı sağlayacak Topluluklar özelliği, ilgili alanda hiçbir gelişmeyi kaçırmamanızı sağlayacak.

twitter topluluklar

Twitter kullanımını daha özelleştirilebilir ve iyi konuma getirecek bu iki özelliğin geliştirmeleri devam ediyor. Yeni özellikler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz