Twitter’a (X) dating özelliği ekleniyor!

0
100 Okunma

Popüler soyal medya platformu Twitter‘a dating özelliği geliyor. Artık bu uygulamadan flört edilebilecek.

Hayatınızın aşkını Musk sayesinde Twitter’da (X) bulabilirsiniz!

Popüler uygulama ile ilgili aldığı kararlarla adından sıkça söz ettiren Musk, platformu  bu sefer çöpçatanlık yapmak için kollarını sıvadı. Milyonlarca kullanıcıya sahip uygulama artık yeni özelliği ile birlikte hayatının aşkını arayanlar için cezbedici bir konum olacak.

Elon Musk

Şu anda test aşamasında olan yeni dating özelliği ile birlikte kullanıcılar, uygulama içerisinden flört edebilecekler. Platform kullanıcıları, ilgi duydukları bir kişiye özel bir kalp göndererek ilgilerini belli edecek ve karşı tarafın kabul etmesi koşuluyla özel bir sohbet odasına alınacaklar.

Kullanıcıların dikkatini çeken yeni özellik, kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara ücretli bir şekilde sunulacak. “Süper Takip” olarak adlandırılan özelliğin kullanımıyla birlilkte her bir kullanıcıyla özel bir etkileşim kurulabilecek.

Flörtleşmek istediğiniz her kullanıcı için ayrıca ücret ödeyeceksiniz!

Elon Musk, geleneksel bir yaklaşımla “nefes alsın yeter” mantalitesine karşı çıkarak flört edilmek istenen her bir kullanıcı için ekstra ücret talep ediyor. Bu sebeple “süper takipçisi” olmak istediğiniz her bir kullanıcı için yaklaşık 3 dolarlık bir ücret ödemeniz gerekiyor.

 

Peki siz Twitter’ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz