Twitter’a yeni özellik geliyor! Video izlemek artık daha keyifli olacak

0
137 Okunma

Sosyal medya platformu Twitter; yeni özellikleri ile kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz hafta yeni bir özellik haberi ile gelen platform, kısa sürede özelliği geri çekmişti. Reaksiyon adı verilen özellik, kullanıcılar tarafından beğenilmemesi üzerine gerçekleşmeden test aşamasından geri döndü. Şimdi ise Twitter yen bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte video oynatma hızları ile ilgili olan özelliğin detayları.

Snapchat yeni özelliği ile kullanıcıların takdirini kazanacak!

Twitter video hızını ayarlamanıza izin verecek

Uygulamalara gelecek özellikleri önceden tahmin etmesi ile ünlü olan Jane Manchun Wong, Twitter’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığını tespit etti. Platform yakında video hızlarını ayarlamanıza izin verecek. Artık videoları izlerken 0.5x, 1.0x, 1.5x ve 2.0x hız seviyelerini tercih edebileceksiniz. Bu özellik hayata geçirildiğinde kayıtlı videolar ve canlı yayınlar için geçerli olacak.

Bu yeni özellik daha hızlı videolar izlemek isteyenler için oldukça kullanışlı. Kimi zaman videoları izlerken sürekli geçiş yapmak istiyoruz. Artık hızlandırma özelliği ile bu durum son bulacak. Özellik hakkında henüz çok fazla ayrıntı bulunmuyor. Fakat yakında beta kullanıcılarının özelliği test etmesi bekleniyor.

Bizi Twitter’dan takip ediyor musunuz? Pembe Teknoloji Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz