Twitter’da “güvenilir arkadaşlar” ile yeni bir dönem başlayabilir

0
206 Okunma
twitter güvenilir arkadaşlar

En popüler sosyal medya platformlarından Twitter; her yaş gurubunun en sevdiği platformlardan. Platform üzerinde kullanıcılar herkese açık ya da gizli profiller ile paylaşım yapıyor. Twitter şimdi “Güvenilir arkadaşlar” ile yeni bir paylaşın düzeni sunmaya hazırlanıyor. Artık belirlediğiniz kişilere ayrı tweet atmanız mümkün olacak.

“Güvenilir arkadaşlar” ile tweet atmak daha kolay olacak

Twitter farklı gizlilik ayarları ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Herkese açık ya da kendi takipçileri ile etkileşime geçmenin yanı sıra yeni bir seçenek daha ekleniyor. Instagram’da bir süredir kullanmaya alışık olduğumuz “Yakın arkadaşlar” benzeri bir özellik Twitter’a geliyor. Fakat özellik Instagram’daki gibi sadece hikayeler kısmı ile kısıtlı kalmayacak. Tüm paylaşımlara dahil olacak. Uygulama kısa süre önce yorumlar tarafında bir özelleştirmeye gitmişti. Yeni özellik sayesinde tweetlerinize kimlerin yanıt vereceğini seçme hakkınız vardı. Özelleştirme konusunda bir adım daha ileriye giden Twitter; atılan tweetleri kimlerin göreceğini de seçebileceksiniz. “Güvenilir arkadaşlar” adıyla gelecek özelliğe göre tweetlerinizi önceden belirlediğiniz arkadaş gruplarına paylaşmak mümkün olacak. Günümüzde birden fazla kişisel hesabın kullanılması oldukça yaygın. Düşünce veya fikirlerini herkesle paylaşmak istemeyen kullanıcılar için sosyal medya platformları yeni özellikler ekliyor.

TikTok video sürelerini uzatıyor. İşte detaylar

Bahsi geçen bu özellik henüz faaliyete geçmedi. Henüz bir düşünce şeklinde olan özellik için Twitter kullanıcıların geri bildirim almayı bekliyor. Zaman zaman kullanıcıları ile iletişim kurarak yeni özellik arayışlarını öne süren platform, tepkilere göre özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni fikrin hayata geçip geçmeyeceği ise belli değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz