TikTok video sürelerini uzatıyor. İşte detaylar

0
218 Okunma
tiktok

Özellikle genç kitleye hitap eden TikTok içeriklerini uzatma kararı aldı. Kısa videoları popüler olan uygulama artık 3 dakikaya kadar uzun videolara izin verecek.

TikTok video sürelerini uzattı

Yeni güncelleme ile birlikte artık TikTok platformunda 3 dakikalık videoları görmek mümkün olacak. Daha önceleri 1 dakikalık olan video içerikler için uzun süredir şikayetler sürüyordu. Özellikle içerik üreticiler için yetersiz kalan bu süreye sonunda çözüm geldi. Artık içerik üreticiler; zaman kısıtlamasından daha az etkilenerek daha yaratıcı içerikler oluşturacak. Diğer sosyal medya platformları; özellikle de Instagram tarafından sürekli taklit edilen TikTok genç kitlenin neredeyse tamamına hitap ediyor. Özellikle gençlere ulaşmak isteyenlerin kullandığı platformda hazırlanan içerikler; zaman zaman diğer sosyal medya kanallarında da paylaşılıyor.

Pinterest tüm zayıflama reklamlarını yasaklıyor

TikTok ürün müdürü Drew Kirchhoff yeni özellik ille iligili şu ifadeleri kullandı;

“Yaratıcı ifade insanları bir araya getiriyor. Topluluklarımızla bu şekilde bağlantı kuruyoruz. Bu şekilde birbirimizi eğlendiriyor, eğitiyor, bilgilendiriyor ve ilham veriyoruz. Bu nedenle kullanıcılarımıza yaratıcılıklarını açığa çıkarmalarına yardımcı olacak bir dizi araç sağlamaya odaklandık. Artık kullanıcılar daha uzun videolar ile  yaratıcı ifadeleriyle topluluğu cezbedebilecek.”

Milyonlarca hesabı silmesi ile gündeme gelen platform zaman zaman reşit olmayan kullanıcıları hakkında önlemler uyguluyor. Yaşanan intihar haberleri ve ölüme sebep olma iddiaları ardından büyük bir adım atan TikTok 7.3 milyon kullanıcının hesabını sildi. Daha birçok işlemin yer aldığı bu adım ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz