Twitter’dan iPhone kullanıcılarına yeni özellik

0
277 Okunma
twitter

Twitter iPhone kullanıcılarına YouTube videoları için artık bir kolaylık sağlayacak. Bugün test edilmeye başlayan özellik ile artık Twitter akışındaki YouTube videolarını izleyebileceksiniz. Kullanım kolaylığı sağlayacak bu özellik şimdilik sadece iOS kullanıcıları ile buluşacak.

Twitter uygulamasından çıkmadan YouTube videolarını izleyebileceksiniz

twitter sesli direkt mesaj özelliği

iOS tarafında testi başlayan özellik sayesinde artık zaman akışınızdaki videoları izlemek daha kolay olacak. Örneğin akışınızda bir YouTube videosuna denk geldiniz ve tıkladınız. Twitter uygulamasından ayrılmadan videoyu görüntüleyebileceksiniz. Kullanıcı deneyimini arttıracak bu uygulama aynı zaman da platformda geçirdiğiniz süreyi de arttırıyor.

Twitter Support yeni özelliği bir tweet paylaşarak duyurdu. GIF ile desteklediği tweetinde, yeni özelliğin nasıl kullanıldığı yer alıyor.

Paylaşımda da görüldüğü gibi videoları platformdan ayrılmadan izleyebilirsiniz. Ayrıca hangi videonun YouTube, hangisinin diğer platformlara ait olduğunu ayırt etmeniz için bir kolaylıkta sağlanıyor. Videonun altında yer alan YouTube başlığı bu ayrımı kolaylıkla yapmanızı sağlıyor.

Yeni özelliğin haberinin yapıldığı tweet kısa zaman da büyük beğeni topladı. Özellik başta da söylediğimiz gibi şimdilik  sadece iOS tarafında yer alıyor. Android kullanıcıları için ne zaman aktif olacağı ise bilinmiyor. Bazı kaynaklara göre özelliğe web sürümünde de test edildiğini ifade ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz