Twitter’dan yepyeni güncelleme!

0
134 Okunma
Twitter güncelleme

Twitter, kullanıcılarının ilgilendikleri son dakika haberlerini veya olayları hızlı bir şekilde keşfedebilecekleri yeni bir güncelleme getiriyor. Değişiklikler, önümüzdeki günlerde hem iOS hem de Android’de yayınlanacak.

Twitter yeni güncellemesiyle, bizler için en dikkat çekici şeyleri ortaya çıkararak platformu en iyi şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Şimdilik platformda; arama yapmak, trend olan konuları ele almak veya Anlar aracılığıyla hızlıca tweetleri yakalamak mevcut olan özelliklerdir. İleriye dönük olarak ise Twitter, kişisel tercihlerimize uygun olan haberleri daha öne çıkarmak istiyor.

Twitter güncelleme

 

Mobil cihazlardaki ‘Keşfet’ sekmesi artık içerik türüne göre (video, makaleler, vb.) şeyleri gruplandırıyor. Şirket, bir blog gönderisinde  “Keşfedilen konu başlıklarını denemek, haber ve eğlencede olup bitenleri ve sizin için en alakalı olan şeyi görmek daha kolay” diye bir cümle yayınladı. Şirket, bu özelliğin gelecek aylarda  iOS ve Android’lere geleceğini belirtti.

Akıllı telefon bildirimleri de önümüzdeki haftalarda daha kişiselleştirilecek. Twitterın yeni güncellemesi, zaman çizelgemizin en üstünde yer alan bizlerle alakalı olan e-postaları da yerleştirecek.

Geçtiğimiz yıl Explore (Keşfedin) sekmesinde gizlenen Anlar’a gelince , Twitter, yatay olarak kaydırmak yerine dikey olarak kaydırma yapabileceğimiz küçük bir yenilik daha  tasarlamayı planlıyor.

Bu özellik en çok da platformda kimleri takip edeceğini bilemeyen  kişiler için  faydalı olacak. Örneğin;  bir NBA tutkunuysak, bu değişiklikler uygulamaya geldiği zaman; NBA finallerinin oyun zamanını çizelgemizin  üst kısmında görebileceğiz. Daha önceden araştırdığımız bir  konuyla ilgili gerçekleşen en son tartışmaların bir özetini ‘İlgili Haberler’ sekmesi altında takip edebileceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz