Uygun fiyatlı akıllı telefonlara bir yenisi eklendi: Vivo Y02s tanıtıldı

0
284 Okunma
Vivo Y02s

Akıllı telefon fiyatlarındaki artış uygun fiyatlı modellere olan ilgiyi daha da arttırdı. Genellikle orta seviye telefonları ön plana çıkan Vivo, uygun fiyatlı seçenekleri ile kullanıcıların gözdesi. Marka yeni bir model tanıttı. İşte Vivo Y02s hakkındaki tüm detaylar.

Xiaomi 12 Lite modelinin şaşırtan Türkiye fiyatı açıklandı!

Vivo Y02s özellikleri ve fiyatı

Orta ve giriş seviyesi modelleri ile dikkat çeken Vivo, yeni modelini sundu. Bugün gerçekleşen tanıtımda ortaya çıkan model, uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alacak. Modelin teknik özellikleri şöyle;

Yeni üretilen MediaTek’in Helio P35 yonga seti kullanılan model 6,51 inç büyüklüğünde. IPS LCD ekrana sahip modelin HD+ çözünürlüğü var. Orta ve giriş seviye modeller içinde kamera özellikleri genellikle çok ileri gidemiyor. Bu modelde durum benzer şekilde. Vivo Y02s modelinde 5 megapiksel ön kameraya sahip. Modelin arka kısmında baktığınızda iki büyük kamera olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat durum pekte öyle değil. Tasarım olarak çift kamera görüntüsü bulunan modelin 8 megapiksellik tek bir kamerası var. 5000 mAh pili bulunan model 10W şarj desteğine sahip. Tek bir seçenek ile sunulan model, 3GB RAM ve 32GB depolama seçeneğine sahip. Ayrıca cihaz kutusundan Android 12 işletim sistemi ile çıkıyor.

Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip Vivo Y02s yurt dışı fiyatı belirlendi. Henüz Türkiye satışı ve fiyatı hakkında detaylı bilginin yer almıyor. Modelin yurt dışı fiyatı 116 dolar olarak belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz