Uygun fiyatlı en iyi 10 Fitbit alternatifi

0
311 Okunma

GARMİN VİVOFİT 3 – $ 54

fitbit alternatifi

Garmin, fitness teknoloji dünyasında büyük bir isim ve cihazları kesinlikle “isim markası” olarak kabul edilirken, rekabetten çok daha az pahalılar. Vivofit 3, etkileyici bir yıllık pil ömrüne sahip – şarj gerekli değil – ve izlemeye uygun tüm sağlık istatistiklerini (eksi kalp atış hızı) yüklemek için otomatik olarak Garmin Connect arkadaşı uygulamasıyla senkronize edilen bir bant tarzı etkinlik izleyicisidir . Uygun verileri toplamak için mevcut aktivitenizi otomatik olarak tespit edebilir. Yurt dışında 54 dolardan da ucuz.

Fitbit Şarj 2 veya giyilebilir başka bir alt seviye Fitbit akıllı bilekliklere alternatif arıyorsanız, bu kullanışlı spor bileklik teknolojisi işi halledebilir.

TOOBUR FİTNESS TAKİPÇİSİ – 10 $

 

fitbit alternatifi

Fiyat, boyut ve özellikler söz konusu olduğunda, Toobur‘daki buna benzer spor izleme bilezikleri basit bileklikler ve tam teşekküllü akıllı saatlikler arasında güzel bir noktaya geldi. Toobur’a bakıldığında, biri ince LED ekranı ile hemen Fitbit Alta , Flex 2 veya AltaHR’yi hatırlatıyor . Toobur fitness grubu, uykunun yanı sıra etkinlikleri de izler ve telefonunuzla kablosuz olarak senkronize olur; böylece verilerinizi yükleyebilir ve gelen aramalar, metinler ve sosyal medya güncellemeleri hakkında bildirimler alabilirsiniz. En iyisi Toobur etkinlik izleyicisi Amazon’da yalnızca 10 ABD doları.

Bir Fitbit Flex’in hattı boyunca bir şey arıyorsanız, ancak giyilebilir bir ürün için 60 $ bırakmak istemiyorsanız, bu iyi bir alternatiftir.

Kendi akıllı saatini yaptı, Apple Watch’a rakip oldu

AMAZFIT BIP — $80

taşınabilir teknoloji alet Amazfit Bip

Sağlam Amazfit Bip, standart dijital saatinizden daha fazlasını arayan aktif kullanıcılar için mükemmel olan düşük maliyetli, fırfırsız spor saati tasarımını tercih ederek çoğu zili ve ıslığı keser (kalp atış hızı monitörü ile G-Shock, özelleştirilebilir yüz ve akıllı bağlantı).

Bu ucuz akıllı saat, Android ve iOS cihazlarıyla uyumludur ve Mi Fit arkadaşı uygulaması aracılığıyla fitness ölçümlerini yüklemek ve izlemek için telefonunuzla kablosuz olarak senkronize edilebilir. Bileklik toza ve suya dayanıklıdır ve en etkileyici şekilde dahili batarya şarj edilmeden önce 30 güne kadar sürebilir. Amazfit Bip, daha doğru aktivite takibi için yerleşik GPS’e sahip olduğunu bulabileceğiniz en uygun akıllı saatlerden biridir.

OMRON ALVİTA ULTİMATE ADIMSAYAR – 24 $

fitbit alternatifi

Klasik bir adımsayardan daha kolay olamaz – aslında, bu kullanışlı cihazların akıllı saat gibi bir şey olmadan önce orijinal fitness izleyicileri olduğunu söyleyebiliriz. Omron Alvita, piyasadaki en iyi ve en popüler pedometrelerden biridir, ancak adım sayınızı takip etmekten daha fazlasını yapar: Aynı zamanda yakılan kalorileri hesaplar, mesafeyi izler ve hatta boyunuza ve kilonuza göre adım uzunluğunuzu ayarlar en doğru okumayı sağlar.

Eklenmiş birkaç ekstra zil ve ıslık ile giyilebilir bir adım sayacı arıyorsanız, başlamak için harika bir nokta.

WİTHİNGS ACTıVıTE POP – 80 $

fitbit alternatifi

Süper şık Withings Activite Pop, klasik saat estetiğine sahip bir ürün istiyorsanız, elde etmeniz gereken saat. Eski analog yüzü, zamanın yanı sıra günlük hedef ilerlemesini gösterir. Saatin altında, Activite Pop ayrıca uyku kalitesi, atılan adımlar ve daha fazla şeyleri izleyen ve bunları Health Mate uygulaması aracılığıyla senkronize edilmiş cihazınıza yükleyen bir sensöre sahip . Withings kısa süre önce Nokia tarafından satın alındığından, ön satın alma Withings markasına şu anda ucuza sahip olabilirsiniz. Activite Pop – normalde 150 $ – 80 $ karşılığında sizin olabilir.

Uyku izlemeli bir adım sayacı arıyorsanız, ancak Apple Watch Serisinden bir bedenin yüksek bedelini ödemek istemiyorsanız, bu izleyici harika bir seçenektir.

WESOO K1 FİTNESS TAKİPÇİSİ – 18 $

fitbit alternatifi

Biraz daha büyük bir şey için Wesoo K1‘i inceleyin. Her ne kadar Fitbit Flex 2’ye oldukça benziyor olsa da, bu fitnes takipçisi, Fitbit Charge 2 ile benzer estetiğe ve özelliklere sahip, izleme egzersizi, basamaklar, mesafe, yakılan kaloriler, uyku kalitesi ve daha pek çok özellik sunuyor. İOS ve Android için eşlik eden uygulama, metriklerinizi senkronize etmeyi ve yüklemeyi çok kolaylaştırır. IPX7 su geçirmez derecesine sahip olup, K1’i yüzme ve su sporları için ideal kılar. Wesoo K1, Amazon’da yalnızca 28 Dolar – Charge 2 veya Charge 3’ten çok daha ucuz – mavi veya mor renkte ikinci bir bileklikle geliyor.

Dik bir Fitbit fiyatına gelmeyen su geçirmez bir seçenek arıyorsanız, bu küçük ve özellik dolu fitness sensörü alınmalı.

AMAZFİT EQUATOR AKTİVİTE İZLEYİCİSİ – $ 53

fitbit alternatifi

Hiçbir aktivite izlyicisi, şık Amazfit Equator’dan daha iyi olamaz. Bu küçük ünite, basit bir kauçuk bileklikle gelir (bu, çıkarılabilir, isterseniz kolye gibi giymenize izin verir) ve atılan adımlar, kat edilen mesafeler, yakılan kaloriler ve gece giyildiğinde uyku kalitesi gibi temel sağlık ölçümlerini izler. Eşlik eden uygulamaya veri yüklemek ve titreşim yoluyla bileğinize çağrı ve alarm uyarıları almak için hem iOS hem de Android cihazlarla senkronize edilebilir.

Amazfit Equator Amazon’dan 53 dolara sizin olabilir. Bu, piyasada bulacağınız en küçük ve en hafif Fitbit alternatiflerinden biridir, ancak müşteri yorumları oldukça karışıktır.

WAHOO TİCKR KALP ATIŞ HIZI MONİTÖRÜ – $ 50

fitbit alternatifi

Fitness saatlerine bir alternatif, egzersiz yaparken en önemli şeylerden birini (kalp atışınızı) izlemek için vücudunuza bağlanan iyi bir kalp atış hızı monitörüdür. Wahoo Tickr tam da bunu yapıyor ve çoğu temel göğüs kemeri ayrı bir ANT + smartwatch veya telefon çalışması gerektirse de, Tickr Bluetooth özelliği olan herhangi bir iOS veya Android telefona bağlanıyor. Ayrıca, diğer GPS özellikli akıllı saatler ile de senkronize edilebilir ve kalp atış hızı izlemesine yardımcı olmak için sayısız fitness uygulaması ile uyumludur. Wahoo Tickr kalp atış hızı monitörü Amazon’da 50 dolara geliyor.

SCOSCHE RHYTHM + KALP ATIŞ HIZI MONİTÖRÜ VE FİTNESS TAKİPÇİSİ – $ 80

fitbit alternatifi

Scosche Rhythm + kalp atış hızı monitörü ve etkinlik izleyici, gerçek zamanlı kalp izlemesi için doğru (ve daha konforlu) gerçek zamanlı izleme sağlamak amacıyla göğsünüzden ziyade ön kolunuza bağlanır. Hem Bluetooth hem de ANT + cihazlarıyla da uyumludur, bu da onu çok çeşitli akıllı telefonlar, GPS saatler ve daha fazlasıyla senkronize edebileceğiniz anlamına gelir. Kalp atış hızı ile birlikte, Rhythm + yakılan kalorileri, mesafeleri ve temposu takip eder ve popüler spor uygulamalarıyla çalışır. Scosche Rhythm + kalp atış hızı monitörü ve fitness takipçisi Amazon’da 80 dolara satılıyor.

GARMİN VİVOACTİVE İK – 110 ABD DOLARI

fitbit alternatifi

Son Fitbit alternatifimiz aynı zamanda tüm zamanların en sevdiği aktivite takipçilerimizden biri: Zengin özelliklere sahip Garmin Vivoactive HR . Vivoactive, spor takibi ile yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, özelleştirilebilir Garmin saat yüzleri ve indirilebilir gereçler gibi bir dizi smartwatch özelliğini bir araya getiriyor. Dahili GPS’e sahiptir ve yüzme ve bisikletten golfe kadar her şey için tasarlanmış spor uygulamalarıyla önceden gelir. Amazon’da kullanılan seçenekleriyle Garmin Vivoactive, piyasada bulabileceğimiz Fitbit Blaze, Fitbit Ionic veya Samsung Gear için en yakın ekonomik alternatiftir.

GPS takip cihazı bu yüzmeye karşı dayanıklı giyilebilirliğin önemli bir özelliği olmasına rağmen, sizi içine çekebilecek birçok başka yönü daha var. Çoklu spor takibi, kalp atış hızı takibi ve sağlam batarya ömrü ile bu Fitbit smartwatch alternatifi oldukça tatlı bir çalışma. Daha fazla seçenek için Garmin Vivoactive 3 ve Vivosmart 4’ü de inceleyebilirsiniz.

Akıllı bilekleri seviyor musunuz?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz