Uygun fiyatlı iPhone bekleyenler müjde: iPhone SE Türkiye satışı başladı!

1
325 Okunma
iPhone SE

Son gelen zamlar ve kur farkı nedeni ile iPhone modellerinin fiyatı ciddi artış gösterdi. Artık bilgisayarlar ile yarışan fiyatlara sahip akıllı telefonların güncel seriler birçok kiş için ulaşılmaz fiyatlara ulaştı. Yeni tanıtılan ve güncel modeller arasındaki en uygun fiyatlı seçenek iPhone SE modeli bugün Tükiye’de satışa çıktı. İşte akıllı telefon modelinin özellikleri ve fiyatı.

Sportiflerin tercihi Huawei Watch GT Runner Türkiye’de satışa sunuldu!

iPhone SE fiyatı ve özellikleri

bir hafta önce ön siparişe açılan iPhone SE için artık satın alma süreci başladı. Apple Türkiye resmi sitesinde yer alan ürünün fiyatı ortaya çıktı. Güncel iPhone modeli için başlangıç fiyatı 10.999 TL olarak belirlendi.

Uygun fiyatlı iPhone SE

Apple sitesinde yer alan en ucuz iPhone modeli, depolama seçeneklerine göre farklı fiyatlara sahip. Akıllı telefon modeli (PRODUCT)Red, gece yarısı ve yıldız ışığı olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip. Bu yıl ki özel kırmızı seri; COVID19 ile mücadeleyi desteklemek için The Global Fund’a doğrudan katkı sağlıyor. 3 farklı depolama kapasitesi ile gelen modelde seçenekler; 64 GB, 128 GB ve 256 GB şeklinde. Tasarım olarak eski bir sürüme benzeyen bu model; uyfun fiyata iPhone kullanmak isteyenler için ideal. yenilikçi tarafını biraz da 5G destekli olmasına bağlayan akıllı telefon hakkında yapılan açıklama şu şekilde;

“iPhone SE, ikonik tasarımı, olağanüstü performansı ve hesaplı fiyatıyla mevcut kullanıcılar ve yeni iPhone müşteriler için olağanüstü popüler bir seçenek oldu. Bu yıl, A15 Bionic sayesinde şimdiye kadarki en güçlü ve dayanıklı iPhone SE’yi daha iyi pil ömrüyle geliştirdik. iPhone 13 serisindekiyle aynı olan bu çip; Akıllı HDR 4, Fotoğrafik Stiller ve Deep Fusion gibi gelişmiş kamera özelliklerinin de kapılarını açıyor.”

Uygun fiyatlı iPhone SE

Uygun fiyatlı iPhone SE için fiyatlar şu şekilde;

  • 64 GB depolama seçeneği 10.999 TL
  • 128 GB depolama seçeneği 11.899 TL
  • 256 GB depolama seçeneği 13699 TL

3 farklı depolama ile gelen ürünü incelemek ve staın almak için Apple Türkiye sitesini ziyaret edebilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz