Off-White moda şovunu TikTok üzerinden yapacak

0
263 Okunma

Off-White, Pazartesi günü TikTok’ta piyasaya sürülecek ve kullanıcılara TikTok’un yeni canlı yayın teknolojisini kullanarak Virgil Abloh tarafından tasarlanan AW22 koleksiyonunun tüm erişim görünümünü verecek.

Amazon, Tiktok’un popüler ürünlerini topladı!

Off-White popüler sosyal medya uygulaması Tiktok’da

Off-White, Sonbahar / Kış 2022 gösterisini Pazartesi günü yayınlamak için TikTok’a ilk kez çıkıyor ve son Off-White kurucusu ve yaratıcı direktörü Virgil Abloh tarafından Tasarlanan ikinci koleksiyonu Kasım 2021’deki ölümünden bu yana ilk kez piyasaya sürülecek. Off-White, Spaceship Earth adlı gösterinin Abloh’un kariyeri boyunca birlikte çalıştığı yaratıcı ekipler ve işbirlikçileri tarafından “Hayali Bir Deneyim” olarak planlandığını söylüyor.

Marka, TikTok’un izleyicilerin ön sıra, kulis veya DJ kabini de dahil olmak üzere izlemek için bir gösteri perspektifi seçmelerini sağlayan Live Lineup adlı yeni çok görüntülemeli canlı yayın deneyimini kullanacak. Küresel akış İngiliz rapçi Unknown T yer alacak. Ayrıca TikTok içerik üreticilerine ve DJ’lerine de yer verecek.

Off-White ilk kez resmi olarak TikTok ile etkileşime giriyor – TikTok’un baskın kullanıcı grubu Gen Z arasındaki popülaritesi göz önüne alındığında dikkat çekiyor. Hashtag #OffWhite zaten 1.4 milyardan fazla izlenmeye sahip ve #VirgilAbloh, hayranların markadan herhangi bir resmi girdi olmadan 411 milyon izlenmeye sahip.

Louis Vuitton, Eylül 2020’de TikTok’a katıldı. Bu hareket, diğer lüks markaları platforma kadar takip ediyor ve çok görüşlü şov akışlarına yeni bir dönüş yapıyor. İlkbahar ve Yaz sezonunda Louis Vuitton, Dior, Balmain gibi markalarda şovlarını TikTok’da tek görünümlü formatta yayınladı. Burberry, interaktif canlı yayın platformu Twitch’te kullanıcıların defile ve dans performansının çeşitli bakış açılarını seçebilecekleri canlı yayın düzenlemişti.

TikTok’un küresel iş pazarlama başkanı Sofia Hernandez, TikTok’un markaların TikTok topluluğunun bir parçası olmasına yardımcı olmak için yeni ve yenilikçi yollar bulmaya çalıştığını ve canlı yayın yenilikleriyle markaları kullanıcılarla daha az konuşmaya ve toplulukların bir parçası olmaya teşvik ettiğini söylüyor.

Off-White ve TikTok işbirliği içerisinde gerçekleşen bu projeyle ilgili sizin düşünceleriniz neler? Yorumlar ve Forum kısmında düşüncelerinizi bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz