Uygun fiyatlı kaliteli kablosuz kulaklık inceledim? (TaoTronics SoundLiberty 53 PRO)

0
976 Okunma

Bluetooth kulaklık almak isteyen fakat bütçesi konusunda endişe duyanlar için tam bir fiyat-performans ürünü olan TaoTronics SoundLiberty 53 PRO’yu kutusundan çıkardık ve deneyimledik.

TaoTronics SoundLiberty 53 PRO kablosuz kulaklık incelemesi

Uygun fiyatıyla dikkat çeken TaoTronics SoundLiberty 53 Pro, hafif ve ergonomik yapısı ile gönülleri fethediyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım…

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro, Bluetooth 5.0 bağlantı frekansı sayesinde cep telefonunuz ile kolay eşleşebiliyor. Kulaklığı akıllı telefonunuz ile eşleştirmek için kutunun kapağını açmanız yeterli. Kulaklık, her iki kulaklıkta bulunan ikişer mikrofon sayesinde dışarıdan gelen ses en aza indirir. 6 mm’lik sürücüsü ile kristal netliğindeki ses kalitesinden faydalanabilirsiniz.

IPX8 sertifikası sayesinde suya ve tere dayanıklı olan TaoTronics SoundLiberty 53 Pro, spor yaparken kullanmanız için idealdir. Üstün batarya performansına sahip kulaklık, tam dolu sarj ile 6 saat kesintisiz kullanılabilir. Akıllı dokunmatik kontroller sayesinde kulaklığınıza tam hakimiyet sağlayabilirsiniz.

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro’yu buradan satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz