Uygun fiyatlı seçenek Samsung Galaxy A23 5G tanıtıldı!

0
304 Okunma
Samsung Galaxy A23 5G

Her kesimden kullanıcıya hitap eden Samsung, yeni modelini duyurdu. Temel ihtiyaçlara yönelik, giriş seviyesi kategorisinde yer alan Samsung Galaxy A23 5G, resmi tanıtım ve basın görselleri ile gündemde. İşte yeni akıllı telefonun özelikleri

Samsung Galaxy A23 5G özellikleri

Samsung Galaxy A23 5G

Akıllı telefon modelleri hemen her sene yeni teknik özellikler ile donatılıyor. Samsung’un sevilen giriş seviyesi A serisine yeni bir cihaz daha eklendi. 5G desteği ile tanıtılan yeni model orta segmentin bir kademe altında yer alıyor. Akıllı telefonun basın görsellerinin sızmasının ardından resmi tanıtım da gerçekleşti. İşte Samsung Galaxy A23 5G teknik özellikleri.

Samsung Galaxy A23 5G

Akıllı telefonun öncelikle tasarım tarafında değinelim. A serisi modellerden alışık olduğumuz görüntüyü bozmayan Samsung; yeni modelinde 4 farklı renk seçeneğine yer vermiş. 6.6 inç büyüklüğündeki FHD+ IPS LCD ekran, çentikliyi yapıya sahip. Kamera tarafında giriş seviyesi telefonlar ile yarışacak modelin 8 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafta ise 50 megapiksel OIS’li ana geniş açılı kamera, 5 megapiksel ultra geniş açı kamerası, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik kamerası konumlandırılmış. 5G desteği bulunan modelin işlemci tarafında Snapdragon 695 kullanılmış. 4/6/8 olmak üzere 3 farklı RAM seçeneği ile gelen A23 5G modeli, MicroSD desteği ile depolamasını 1TB’a kadar destekliyor. 25W hızlı şarj desteği bulunan cihazın 5000 mAh pil kapasitesi var.

Xiaomi Band 7 Türkiye’de satışa sunuldu. İşte fiyatı!

Yeni nesil bir cihaz olduğu için Android 13’ü kesin alacak olan model Avrupa’da 250-300 dolar arası satışa sunulacak. Türkiye’de de satılan olan Samsung Galaxy A23 5G modeli için henüz resmi fiyat ve satış tarihi açıklanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz