Disney+ hız kesmiyor! “Dünyayla Benim Aramda” yayın tarihi belli oldu

0
273 Okunma

Türkiye için yeni bir Dijital içerik platformu olan Disney+, yerli içeriklerini arttırmaya devam ediyor. Platformun ilk dizi duyurularının ardından “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin yayın tarihini de açıkladı. İşte birçok ünlü ismin yer aldığı dizinin afişi ve diğer detaylar.

“Dünyayla Benim Aramda” yayın tarihi belli oldu

Dünyayla Benim Aramda

Disney+ Türkiye çalışmalarına hız kesmenden devam ediyor. Kütüphanesini genişletmek için yeni içerik haberleri ile gündeme gelen platform yerli içerikler üzerinde de çalışıyor. Türkiye kullanıcılarına özel yayınlanacak olan 3. Dizinin haberleri de gelmeye başladı. Merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisi hakkında Disney+ Türkiye şu açıklamayı paylaştı.

” The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’ için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği ve senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme almış olduğu merakla beklenen dizinin yayın tarihi 14 Eylül olarak duyuruldu. Yayınlanan afişle beraber diziye dair merakın giderek yükseldiği projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu  ve  Zerrin Tekindor gibi başarılı isimler yer alıyor. ‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Şimdiden tüm dikkatleri üzerine çeken ‘Dünyayla Benim Aramda’ 14 Eylül’de sadece Disney+’ta olacak.”

Disney+ Türkiye “Kod Adı Avcı” dizisinden ilk görüntüler geldi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz