vivo S6 5G için bazı özellikler belli oldu

0
180 Okunma
vivo S6 5G kamera özellikleri

Uygun fiyatlı modelleriyle dikkat çeken vivo, yeni telefonunu tanıtmak için gün sayıyor. 31 Mart günü tanıtılması planlanan vivo S6 5G modelinin kamera detayları ortaya çıktı. Telefonun iki adet öz çekim kamerasına sahip olacağı zaten biliniyordu. Yeni paylaşılan fotoğraflara göre, arka tarafta yer alan kameranın kaç Megapiksel olduğu da ortaya çıkmış oldu. İşte vivo S6 5G kamera özellikleri…

vivo S6 5G kamera özellikleri-02

vivo S6 5G kamera özellikleri

Telefonun marka elçisi olan 22 yaşında Çinli aktör Turbo Liu (Liu Haoran)’un elinde görüntülenen fotoğraflarda telefonun arka kamera kurulumunun yuvarlık olarak konumlandırıldığı görülüyor. Arka tarafta 4 kamera ile bizi karşılayan telefonun 48 Megapiksellik bir ana kamera ile geleceği söyleniyor.

vivo S6 5G kamera özellikleri

Kamera kurulumunun tasarıma bakıldığında diğer vivo modelleriyle benzerlik taşıdığı açıkça görülüyor. Yuvarlak kamera kurulumunun hemen altında çift renkli bir LED flaşın yer aldığı görülüyor.

Üç dikey kameranın sol tarafında kamerayla ilgili detay ortaya çıkıyor. 48 Megapiksel şeklinde bir ibarenin ortaya çıkmasıyla, kamera detayı biraz daha belli olan telefonun, mavi beyaz yansımalı model ve koyu mavi beyaz yansımalı model şeklinde iki renk seçeneği ile geleceği söyleniyor.

vivo X30 Alexander Wang imzalı tasarımla geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz