Vize işlemlerini Fulltrip ile online yapın!

0
355 Okunma
Fulltrip online vize

Fulltrip, Turkcell’in geliştirdiği dijital seyahat platformu. Bu platforma ile seyahatiniz döneminde size lazım olabilecek her türlü otel, uçak, araç ve tur gibi işlemlerinizi yapabiliyordunuz. Turkcell, Türkiye’de ilk defa kullanılan uçtan uca seyahat planlamasına bir yenilik daha kattı. Artık tüm vize işlemlerinizi fulltrip online vize yöntemi ile gerçekleştirebileceksiniz.

Fulltrip ile online vize dönemi başladı!

fulltrip online vize

 

Türkiye’de bir yeniliğe imza atan bu yöntem ile vize başvuraları dahil tüm işlemlerinizi tek bir platform üzerinden online olarak gerçekleştirebileceksiniz. Fulltrip üzerinden 220 binden fazla otel, 120’yi aşkın havayolu şirketi, 4 bin araç kiralama firması anlaşması ve 1000’den fazla tur seçeneğine ulaşabiliyorsunuz.

Geliştirdikleri ürün ve servislerle günün her anında müşterilerinin yanında olmak istediklerini belirten Turkcell Dijital Servisler, Çözümler ve İş Ortaklıklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz şunları söyledi:

“Müşterimizin hayatınınher anında, güvenli, zengin, yerelleştirilmiş ve uçtan uca kesintisiz deneyim sağlayan dijital
servislerimizle yer almak için çalışıyoruz. Tatil de yıl boyunca heyecanla beklediğimiz anların başında geliyor. Müşterilerimizin bu özel anlarında da yanlarında olmak için Fulltrip’i uçtan uca Turkcell güvencesiyle donattık. Fulltrip.com’u ziyaret edenler siteye hızlı giriş teknolojimiz ile girerek sadece telefon numaraları ile üye olabiliyor, ödemelerini milli ödeme platformu Paycell altyapısı üzerinden gerçekleştiriyor. Bu sayede dijital tatil deneyiminin adresi haline gelen Fulltrip, uçtan uca seyahat planlama konusunda da yeni atılımlarıyla sektörde fark yaratıyor. Son olarak hizmet vermeye başladığı vize başvuru platformuyla bir yandan kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracağına öte yandan sektöre öncülük edeceğine inancımız tam.”

 

Fulltrip üzerinden gitmek istediğiniz yere ait vize ücretlerini online olarak öğrenip ödeme yapabiliyorsunuz. Bu aşamadan sonra vize departmanı, yolcuyu arayarak süreç ve evraklar hakkında bilgilendiriyor. Evrakların takibi, konsolosluk işlemleri ve randevuları, başvuru sonrası takip ve pasaportun yolcuya ulaştırılmasına kadar vize işlemlerinin tamamı Fulltrip kontrolünde gerçekleşiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz