Waving: Karşınızdakini sesiyle tanıyın!

0
229 Okunma

Online randevu programları popülerliğini sürdürürken farklı bir bakış açısıyla hazırlanan yeni bir uygulama gündemde yerini aldı. Çöpçatanlık uygulamalarına farklı bir bakış getire Waving uygulaması ile tanışın.

Facebook ya da e-mail ile giriş yaptıktan sonra çeşitli ayarlamalar sunan uygulama aradığınız uzaklığı, yaş aralığını, cinsiyeti soruyor. Bu aşamadan sonra ise kendi sesinizi kaydederek aramaya başlayabiliyorsunuz.

Dış görünüş ile ilgili yargılamaları yıkmayı amaçlıyor

Fotoğraflarınızı göstermek yerine sesinizin duyulmasını sağlayan Waving isimli uygulama ile, karşınızdaki kişiye sesinizi duyurabileceksiniz. Uygulama üzerinde ne tarz birini aradığınızı ve filtrelerinizi uyguladıktan sonra size uygun potansiyeldeki kullanıcıların seslerini dinleyebileceksiniz ve eğer duyduğunuz ses hoşunuza giderse bu kişiyle iletişiminize devam etmeyi seçebilirsiniz.

Farklı bir bakış açısı getiren uygulama dış görünüş üzerinde yapılan yargılamaları da yıkmaya çalışıyor. Bu özelliği ile diğer randevu programlarının popülerliğini yıkıp yıkmayacağını hep beraber göreceğiz.

Uygulamayı iOS cihazlarınıza indirmek için buraya tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz