WhatsApp’a yeni etkinlik özelliği geliyor

0
172 Okunma
WhatsApp’a yeni etkinlik özelliği geliyor

WhatsApp şu anda dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma programlarından biri olmasına rağmen diğer mesajlaşma uygulamalarında gördüğümüz özelliklerden yoksundur. Eğer kaçırdığınız özelliklerden biri bir etkinlik planlama yeteneği ise, o zaman şanslısınız demektir.

Etkinlik planlama nihayet WhatsApp uygulamasına geliyor

WABetaInfo‘daki kişiler, WhatsApp betasının en son sürümünde şirketin nihayet uygulamaya etkinlik planlamayı getirmeyi düşündüğünü keşfetti. Bu, kullanıcıların mesajlaşma uygulaması içinde yaklaşan bir toplantı, arkadaşlarıyla veya aileleriyle geçirilecek bir tatil, doğum günü vb. gibi etkinlik programları oluşturabilecekleri anlamına geliyor.

WhatsApp

Bu, özellikle WhatsApp kişileriniz arasında faydalı olacaktır. Bunun nedeni, Google Takvim gibi başka planlama uygulamaları ve hizmetleri olmasına rağmen herkesin Google Takvim’i kullanamaması ve bunun sonucunda hatırlatıcıyı kaçırabilmesidir. En azından bu şekilde kullandığınız sürece size yaklaşan etkinliği hatırlatacaktır.

Ayrıca WhatsApp’ın, kullanıcıların konumun adresini unutması ihtimaline karşı kullanıcılara hatırlatıcı için konum ekleme seçeneği ve ayrıca bir grup toplantısı veya belki de bir toplantı için bir etkinlik planlamanız durumunda bir video görüşmesi seçeneği sunduğu da görülüyor. arkadaşlarla sohbet etmek vb.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz