WhatsApp, aramaları hızlandıracak yeni kısayolunu sundu

0
116 Okunma
Whatsapp

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp iletişimi kolaylaştıracak yeni hamleler peşinde. Herhangi bir mesaj içerisinde bir detay ararken genellikle kelime bazlı aramlar yapabiliyorsunuz. Bu özellik artık daha da gelişiyor. Son gelen bilgilere göre platform arama simgesini kişi bilgilerine de ekledi.

Android kullanıcılarının yeni korkulu rüyası “Xenomorph”

Artık kişi bilgileri üzerinden arama yapabileceksiniz

Herhangi bir kullanıcı ile mesajlaşma sonrasında bir bilgiye ihtiyacınız varsa bunu mesaj ekranında görebilirsiniz. Bunun için henüz mesaj ekranından ayrılmadan seçenekler aracılığı ile “arama” üzerinden kelime sorgulatarak yapmanız mümkün. Örneğin bir adres arıyor ve sadece birkaç kelime hatırlıyorsanız mesaj geçmişinde kaybolmadan kolaylıkla bu özellik sayesinde bulabilirsiniz. Bu özellik artık kişi bilgileri ekranına da geliyor. WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan özellik şimdilik bazı beta kullanıcılarında aktif.

Whatsapp arama butonu

Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere artık kişi bilgileri ekranında; arama simgesi yer alıyor. Yeniden tasarlanan bu görüntü şu an tüm kullanıcıların için aktifleşmedi. Hatta bazı kullanıcılar özelliği gördükten sonra yeniden kaybolduğunu da ifade ediyor. Henüz deneme aşamasında olan bu özellik yakında stabil şekilde kullanıcılara sunulacak. Bu tür özellikleri erken alabilmek için WhatsApp Beta kullanıcısı olmanız gerekiyor. Birçok yeni özelliğin erken sunulduğu ve deneyim fırsatı verildiği bu programa mobil marketleriniz üzerinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz