WhatsApp bir güncelleme ile daha gündemde!

0
755 Okunma

WhatsApp sürekli güncellemeler yaparak kullanıcıların en çok tercih ettiği mesajlaşma uygulaması olma özelliğini korumak istiyor. Karanlık modu ile gündeme gelen WhatsApp şimdi de yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor. En son WhatsApp güncelleme ile birlikte, beta olarak Doodle UI emoji geliştirmelerinin yanı sıra yeni animasyonlu etiketler kullanıcılara sunuluyor.

Daha önce animasyonlu etiketleri test eden WhatsApp, sonrasından bundan vazgeçmişti. Şirket şimdi yeniden GIF’lere benzeyen animasyonlu etiketleri test ediyor. Bildiğiniz gibi GIF’ler otomatik olarak oynatılamıyor. Sanki bir medya dosyasıymış gibi manuel olarak oynatılması gerekiyor. Ancak, animasyonlu etiketler görüldüğü andan itibaren oynatılmaya başlandığı için çok daha kullanışlı. Bu etiketler ayrıca WhatsApp Web ve masaüstü sürümünde de kullanılacak.

Yeni güncelleme şimdilik beta durumda. Resmi kullanıma ne zaman sunulacak henüz bilinmiyor.

WhatsApp güncelleme ile Doodle UI emojilerini de değiştiriyor. Buna göre Android işletim sistemindeki cansız görünen emojiler, artık iOS işletim sistemindeki emojilere dönüşecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz