WhatsApp, desteğini hangi telefonlardan ne zaman çekecek?

0
178 Okunma
whatsapp-destegini-hangi-telefonlardan-ne-zaman-cekecek-1

Daha önce de belirttiğimiz gibi WhatsApp, yeni yılda bazı telefonlardan desteğini tamamen çekecek. Gelen yeni bilgiler ve gelişmeler detaylarıyla birlikte haberimizde..
Dünyanın her yerinde kullanılan ve her zaman popüler olmayı başarabilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp 31 Aralık 2019 itibari ile çeşitli telefonlarda kullanılmayacak.

whatsapp-destegini-hangi-telefonlardan-ne-zaman-cekecek-2
Bugün yapılan açıklamalara göre şirket, Windows Mobile, iOS 7 ve Android 2.3.7 ve daha alt işletim sistemlerine sahip telefonlardan desteği çekeceklerini belirttiler.
Bu konuyla ilgili ilk açıklamalar Facebook’un satın aldığı WhatsApp’ın “Destek” adlı sayfasından yapıldı.
31 Aralık’ta destek veremeyecekleri sistemleri birer birer açıkladı. Bu da demek oluyor ki binlerce WhatsApp kullanıcısı bu uygulamayı artık kullanamayacak.

Haftanın sosyal medya reyting sıralaması; MasterChef zirvede

Fakat yapılan açıklamalara göre bu sistemler için WhatsApp’ın desteğin kesmesi, 1 Şubat 2020 tarihini bulacak. Burada önemli olan bir nokta var. WhatsApp desteğinin olmadığı telefonlarda tamamen kullanılmayacağı anlamına gelmiyor. Anlaşılan o ki eğer kullandığınız telefon bahsettiğimiz işletim sistemlerine sahip olsa bile yinede kullanabileceksiniz.

whatsapp-destegini-hangi-telefonlardan-ne-zaman-cekecek-3

Ama oturumu istediğiniz gibi açıp kapatamayacaksınız. Ayrıca hiçbir şekilde güncelleme de yapılamayacak.
Bugün “Destek” sayfasından yapılan açıklamalara bakılarak gelecek yıllarda dönemlerde pek çok cihazda sorun yaşayabiliriz. Bundan dolayı eğer telefonlarınız WhatsApp’ın desteğini çekeceği sistemlerden birine sahipse yeni telefon almanın tam sırası.

Wikipedia yeniden ülkemizde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz