WhatsApp Durum için yeni özellikleri test ediyor

0
99 Okunma
whatsapp-durum-icin-yeni-ozellikleri-test-ediyor

Dünya çapında yüz milyonlarca insan tarafından kullanılan sohbet, telefon ve fotoğraf paylaşım uygulaması WhatsApp durum için yeni özellikleri test ediyor. Kullanıcılarını memnun etmek için çalışmalarını sürdüren şirketin yakın zamanda keşfedilen yeni bir kullanışlı özelliğin çalışmalarda olduğunu bildirdi.

WhatsApp, durumunuzda zengin bağlantılar elde etmek için çalışıyor

Meta destekli şirketin bizim için hazırladığı birçok özelliği keşfeden sevgili WABetaInfo, şimdi WhatsApp’taki durum çubuğunun yararlı bir iyileştirmesini yayınladı. Geliştirme aşamasında olan özellik, henüz resmi olarak WhatsApp kullanıcılarına sunulmamıştır. Ancak, oldukça yararlı olabilir: WhatsApp durum çubuğunuza zengin bağlantılar göndermenize olanak tanır.

whatsapp-durum-icin-yeni-ozellikleri-test-ediyor-1

Bu ekran görüntüsü, iOS için WhatsApp’ta yeni özelliğin nasıl görüneceğini gösteriyor. Öte yandan, Android kullanıcıları bir süredir WhatsApp durum çubuklarında bağlantı önizlemelerinin keyfini çıkarabiliyorlardı, ancak yeni özellik bunu daha da iyi hale getirecek.

Burada bahsettiğimiz özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu, bu nedenle henüz beta test kullanıcılarına sunulmadığını unutmayalım. İlk olarak, yeni bir özellik, normal kullanıcılara sunmadan önce  hataların veya beklenmeyen davranışların keşfedilmesi için beta test kullanıcılarına sunar. Ardından, birkaç ay süren testlerden sonra normal kullanıcılara sunulur. Şimdiye kadar, bu özelliğin bir güncellemede resmi olarak ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgimiz yok, ancak gelecekteki bir güncellemede gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz