TikTok profilinize kimin baktığını nasıl görebilirsiniz?

0
161 Okunma
tiktok-profilinize-kimin-baktigini-nasil-gorebilirsiniz

Nisan ayında TikTok, TikTok sayfanıza kimin baktığını size söyleyen bir profil görüntüleme geçmişi özelliğini kullanıma sundu. Şirket yalnızca 16 yaşından büyük ve 5.000’den az takipçisi olan kullanıcılar için geçerli olacağını bildirdi. Bu içeriğimizde TikTok profilinize kimin baktığını nasıl görebileceğinizi detaylandırdık.

TikTok’ta profil görüntüleme geçmişi nasıl açılır?

Profil sayfanızın sağ üst köşesinde bir göz simgesi göreceksiniz. Özelliği açmanızı sağlayan bir sayfaya götürülmek için göz simgesine dokunun. Özelliği doğrudan ayarlarınıza giderek de açabilirsiniz. Profil‘e ve ardından sağ üstteki Ayarlar simgesine dokunun.  Profil Görünümü Geçmişi simgesini açın. (Artık sayfanıza kimin baktığını bilmeniz gerekmiyorsa, buradan tekrar kapatabilirsiniz)

tiktok-profilinize-kimin-baktigini-nasil-gorebilirsiniz-1

Birinin profilinize baktığınızı nasıl görebilirsiniz?

TikTok profil görüntüleme geçmişi sayfasına kaydolduğunuzda, birisi profilinizi görüntülediğinde bildirim almaya başlayacaksınız. Son 30 gün içinde sayfanızı ziyaret eden tüm hesapları göreceğiniz profil görünümleri sayfanıza götürülmek için bu bildirimlerden birine dokunun. Profilinizdeki göz simgesine dokunarak da bu sayfayı istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

TikTok istatiklerinizi nasıl görebilirsiniz?

Hedef kitleniz hakkında daha fazla bilgi almak için profil görüntüleme geçmişi aracına erişmeniz gerekmez. Bir içerik oluşturucuysanız veya yalnızca gönderilerinizin nasıl performans gösterdiğini anlamakla ilgileniyorsanız, bir TikTok Pro hesabına geçiş yapabilirsiniz . Size videolarınızı tam olarak kimin izlediğini veya profilinizi kontrol ettiğini söylemese de, izleyen kişiler hakkında size fikir verecektir. Analiz sayfası, videolarınızı kaç kişinin gördüğünü, nerede bulduklarını – Sizin İçin Sayfası veya profilinizden – ve dünyanın neresinden görüntülediklerini size gösterecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz