WhatsApp gruplar ile ilgili önemli bir güncelleme geldi!

0
89 Okunma

WhatsApp sürekli olarak güncelleniyor. Kullanıcı deneyimini artıran WhatsApp, gruplardaki büyük bir sorunun üstesinden geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp gruplar isteğe bağlı hale geliyor.

Yeni WhatsApp güncellemesi sayesinde kullanıcılar gruplar için üç seçeneğe sahip olacak. Herkes, Kişilerim ve Hiç kimse seçeneklerinden birini seçen kullanıcılar, kimlerin onları gruplara ekleyip ekleyemeyeceğine karar verebilecek. Böylece kimse istemediği gruba dahil olmayacak.

WhatsApp gruplar üç farklı seçenek sunuyor!

Herkes seçeneği isminden de anlaşılabileceği gibi herkesin sizi rahatça gruplara ekleyebilmesini sağlıyor. Kişilerim ise yalnızca rehberinizdeki kişilerin sizi gruplara eklemesine izin veriyor. Hiç kimse’yi seçtiğiniz zaman ise biri sizi gruplara eklediğinde onaylama ya da reddetme seçeneğine sahip oluyorsunuz. Buradaki en önemli seçenek tabiki Hiç kimse seçeneği.

Hiç kimse‘yi seçtikten sonra sizi gruba eklemek isteyen kişiden özel olarak bir davetiye alıyorsunuz. Bu davetiyeyi onaylamak için ise size üç gün süre veriliyor.

Bu ayarlara erişmek için yapmanız gerekenler ise şöyle:

WhatsApp’a girdikten sonra Hesap > Gizlilik > Gruplar yönlendirmesini takip edin.

Yeni başlayan bu özellik yakında dünya çapındaki tüm WhatsApp kullanıcılarına ulaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz