WhatsApp kullanıcıları dinledi: Beklenen özellik geldi!

0
73 Okunma

Mesajlaşma platformu WhatsApp yeni bir güncelleştirme yayınladı ve beklenen özelliği kullanıma sundu. Platformun sevilen “herkes için sil” özelliğinin süresi uzuyor.

Google Asistan tatilden önce alarmlarınızı düzenliyor

WhatsApp “herkes için sil” özelliğinin zaman sınırını genişletti

herkes için sil

WhatsApp kullanıcıların konforunu attıran birçok özellik geliştirmeye devam ediyor. Yeni özelliklerin yanı sıra bazı özelliklerde farklı ayrıntılara kavuşuyor. Uzun bir süredir herkes için sil özelliğinin sınırlarının genişleyeceğinden konuşuyorduk. Nihayet büyük gün geldi. WhatsApp özelliği beta kullanıcılarına sunmaya başladı. Yeni zaman sınırı bir öncekinden bir hayli uzun. Normalde mesaj silmek için maksimum süre 1 saat 8 dakika 16 saniyeydi. Şimdi ise sınırlı beta kullanıcıları için bu süre 2 gün 12 saat olarak değiştirildi. Güncelleme ile bir hayli uzayan zaman sınırı mesaj silme konusunda büyük esneklik sağlayacak. Bu özelliğin geliştirilmesindeki tek adım bu değil. İlerleyen zamanlarda grup mesajlarını silme konusunda da çeşitli güncelleştirmeler yayınlanacak.

WhatsApp’ın gelişmeleri bununla bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde yeni ara yüz ile sesli mesajları duraklatma ve devam ettirme olanağı sağlayan platform; şimdi Windows beta sürümü için yeni bir bağlam menüsü sunuyor. Özelliğin detaylarını WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde inceleyebilirsiniz.

herkes için sil

Burada yer alan ekran görüntüsüne göre sohbet metni bölümünde bir metin seçtiğinizde yeni tasarlanan içerik menüsünü görebilirsiniz. Ayrıca kalın, italik ve üstü çizgili gibi metin biçimlendirmeleri de bu içerik menüsünde yer alacak. Özellikle duyuru mesajları yayınlayanlar için kullanışlı olacak özellik masaüstü sürümünde kullanılır hale geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz