WhatsApp’ın masaüstü sürümü için karanlık mod geldi

0
456 Okunma
whatsapp-masaustu-surumu-icin-karanlik-mod-geldi-3

İlk olarak geçen yıl Mart ayından bu yana WhatsApp’a karanlık mod özelliği gelmesi bekleniyordu. Aylık 1,5 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Facebook’a ait online haberleşme platformu WhatsApp uzun süredir bunun sinyallerini veriyordu. Facebook, Messenger ve Instagram dahil olmak üzere diğer uygulamalar Android’de karanlık temalar alırken, WhatsApp’ın karanlık teması hala görülemedi. Şimdi ise WhatsApp’ın masaüstü sürümünde karanlık mod etkin hale geliyor.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp beta kullanıcıları için karanlık mod özelliğini kullanıma sunmuştu. Ama bunun dışında masaüstü sürümünü kullanan kullanıcılar da artık karanlık modu etkinleştirebilecek. Ancak ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

whatsapp-masaustu-surumu-icin-karanlik-mod-geldi

WhatsApp’a karanlık mod özelliği masaüstü sürümü için geliyor

WhatsApp’a gelen son güncellemede kodlara bakıldığında anlaşılan bu ayrıntının görüntüleri de paylaşıldı. XDA üyesi bir kullanıcı tarafından fark edilen bu yenilik ile masaüstü sürümü için karanlık mod geliyor.

Bu karanlık mod’un masaüstü sürümünde ki görüntüsü aşağıda gösterildiği gibi duruyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan bu yeni güncellemenin üzerinde değişiklikler de yapılabilir. Ancak şimdilik bu görüntüden yola çıkarak Android platformu için geliştirilen karanlık mod ile aynı şekilde olduğunu söyleyebiliriz.

whatsapp-masaustu-surumu-icin-karanlik-mod-geldi-1

Yazılım geliştiriciler tarafından paylaşılan bu bilgiler dışında WhatsApp’tan resmi olarak herhangi bir açıklama gelmedi.

Netflix her gün en popüler 10 film ve dizi listesi yayınlayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz