Netflix her gün en popüler 10 film ve dizi listesi yayınlayacak

0
431 Okunma
netflix-her-gun-en-populer-10-film-ve-dizi-listesi-yayinlayacak-1

Dünyada 150 milyondan fazla kullanıcısı olan ve en çok tercih edilen film ve dizi izleme platformu Netflix, yeni bir özelliğini yayınladı. 3 yeni liste yayınlayacak olan Netflix günlük olarak; en popüler 10 film, en popüler 10 dizi ve kişiye özel oluşturulan genel bir liste oluşturacak. Bu genel listede film, dizi ve şovların sıralanışı kişiyle ne kadar alakalı olduğuna göre sıralanacak.

Netflix’te hangi diziyi veya filmi izleyeceği konusunda kararsız olan kişiler çok fazla seçenekle karşı karşıya kalıyor. Bu yenilik ile insanlar artık ülkelerindeki en popüler 10 içeriğin sıralandığı bir banner ile karşılaşacak. Daha önce Meksika ve İngiltere’de bu özelliği test eden şirket artık bu özelliği tüm dünyadaki kullanıTcılarına sunmaya hazırlanıyor.

netflix-her-gun-en-populer-10-film-ve-dizi-listesi-yayinlayacak

Netflix günlük olarak ilk 10 listesini yayınlayacak

Şirket yeni özellik için “Harika bir film veya TV şovu izlediğinizde, onu aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşırsınız veya iş yerinde konuşursunuz. Böylece diğer insanlar da keyfini çıkarabilirler. Umarız bu ilk 10 liste bu paylaşılan anlardan daha fazlasını oluşturmanıza yardımcı olur. Ayrıca daha hızlı ve kolay bir şekilde izleyecek bir şeyler bulmamıza yardımcı oluyor.”dedi.

Platformda bu özellikten önce trendler ve popüler içerikler kategorileri de bulunuyordu. Netflix gittikçe artan dizi ve film platformlarının yarattığı rekabete rağmen 167 milyondan fazla ücretli abonesiyle hala zirvedeki yerini koruyor.

Teknolojik spor salonu (vLog)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz