Apple AirTag’e uygun fiyatlı rakip geliyor; Huawei TAG tanıtıldı

0
302 Okunma

Teknoloji devi Huawei bugün yeni Nova 10 serisini tanıttı. Şirket yeni serinin yanı sıra Apple’ın AirTag‘ine rakip olacak uygun fiyatlı Huawei TAG’i piyasaya sundu. İşte detaylar…

Huawei TAG özellikleri

Huawei Tag, 6g süper hafiflik ve 5.6mm kalınlığa sahiptir. Maksimum 92 desibel çan ile yakın alan arama teknolojisini destekler ve bir açılır pencere, öğeler geride kaldığında size hızlı bir şekilde hatırlatabilir. HUAWEI Tag Anti-Lost cihazı, Huawei’nin “bul” ağı üzerinden uzun mesafeli nesne bulma ve uzaktan konumlandırmayı da destekler. Ayrıca cihaz gerçek konumu elde etmek için bağlı olduğu Huawei akıllı telefonların gücünü kullanır.

apple-airtag-e-uygun-fiyatli-rakip-geliyor-huawei-tag-tanitildi-1

Cihaz, anonim kalabilmeniz için konum bilgilerinin şifreli olarak bildirilmesiyle başlatıldı. Bu aynı zamanda korumanıza yardımcı olur ve bilinmeyen kaynaklar ve bilinmeyen izleme sistemleri için uzun vadeli bir güvenlik hatırlatma işlevine sahiptir.

Buna ek olarak, Huawei Etiketi IP67 toza ve suya dayanıklılığa sahiptir, bir pil bir yıldan fazla dayanır ve deri anahtarlık isteğe bağlıdır. Fiyatlandırmasından bir kez daha bahsedecek olursak, Huawei Etiketi 99 yuan ve dört cihaz için 299 olarak fiyatlandırılırken, 69 yuan’da bir anahtarlık var. Huawei TAG 30 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz