WhatsApp, mesaj tepkilerinin yeni sürümünü yayınlıyor

0
65 Okunma

Meta‘ya ait mesajlaşma platformu WhatsApp, artık kullanıcıların mesajlara kendi seçtikleri herhangi bir emoji ile tepki vermelerine izin vererek yeteneği yükseltiyor.

Mesaj tepkileri genişliyor

Şu anda WhatsApp kullanıcıları mesajlara yalnızca altı emoji kullanarak tepki verebilmekte bunlar; Beğen, Sev, Gül, Şaşırmış, Üzgün ​​ve Teşekkürler. Yayınlanacak özellik sayesinde uygulamada, kullanıcılar artık klavyedeki herhangi bir emojiyi kullanarak mesajlara yanıt verebilecekler. Şirket, tepkileri genişletiyor ve kullanıcılara herhangi bir emoji ile tepki verme yeteneğini katıyor.

whatsapp-mesaj-tepkilerinin-yeni-surumunu-yayinliyor-1

Sızıntıları paylaşması ile tanınan WABetaInfo’ya göre, Android 2.22.15.6, 2.22.15.7 için WhatsApp beta ve iOS 22.14.0.71 için WhatsApp beta artık mesajlara herhangi bir emoji ile tepki verme özelliğine sahip. Bir mesaja tepki vermeye çalışarak özelliğin şu anda telefonunuzda olup olmadığını hemen kontrol edebilirsiniz. Tepkiler görünümünü açmak için bir mesaja uzun basmanız ve sağda bir ‘+’ simgesi fark ederseniz ona tıklayarak, seçtiğiniz herhangi bir emojiyi kullanarak belirli bir mesaja tepki verebilirsiniz. Android için WhatsApp beta’da, artı simgesine bastığınızda klavye etkinleştirilir ve iOS’ta herhangi bir emojiyi hızlıca seçip arayabileceğiniz sürüklenebilir bir alan mevcuttur.

Özellik şu anda test aşamasında ve beta kullanıcıları bu yeni işlevi ilk uygulayanlar arasında olacaktırlar. Geçtiğimiz günlerde, Whatsapp bir grup araması sırasında belirli kişileri sessize alma veya mesaj gönderme özelliğini ve Android’den iOS’a veri geçişi desteğini kullanıma sunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz