WhatsApp mesajlaşmayı kolaylaştıracak yeni bir özellik geliştiriyor

0
226 Okunma
Whatsapp sesli mesaj oynatma hızı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yepyeni bir özellik ille gündeme geldi. Mobil uygulama artık iletişime de kolaylık sağlayacak. WABetaInfo’ya göre, platforma ses kayıtlarını otomatik olarak çevirme özelliği geliyor. Şimdilik iOS tarafında görüntülenen bu özelliği kullanmak oldukça pratik.

WhatsApp sesli mesajlar için çeviri özelliğini geliştiriyor

Whatsapp

Daha önceleri sesli mesajları metine dökmek için aracı programlar kullanmak gerekiyordu. Fakat son gelişmelerden sonra WhatsApp bu konuda yeni bir adım attı. İşte tam da bunun üzerine kullanıcılara bir çeviri özelliği müjdesi geldi. WABetaInfo’nun haberine göre; artık sesli mesajları otomatik olarak yazılı metine çevirebileceksiniz.

Şimdilik sadece iOS tarafında görüntülenen bu özellik henüz geliştirme aşamasında. Özelliğin gelmesi ile artık sesli mesajları yazılı mesaja çevirebileceksiniz. Sesli mesajların bu şekilde çevrilmesi durumunda herkesin aklına eminim aynı soru geliyordur. Facebook ya da WhatsApp çevrilen mesajlara erişecek mi? Bu konuda edinilen bilgiler ikisinin de içeriği görmeyeceği yönünde.

Özellikle uzun ses kayıtları ile uğraşmayı sevmeyen kullanıcılaın hoşuna gidecek çeviri özelliği; sohbetlerdeki uzun kayıt problemlerini tamamen ortadan kaldıracak. Şimdilik iOS tarafında geliştirilen özelliğin Android tarafı ile ilgili bir gelişme bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz