WhatsApp’te silinen mesajları yakalayan uygulama

0
1.366 Okunma
WhatsApp'te silinen mesajlar

WhatsApp’te silinen mesajları görüntülemeniz mümkün mü? Bugünkü videomuzda bu sorunun yanıtını arıyor ve Notification History isimli uygulamaya yakından bakıyoruz…

WhatsApp’te silinen mesajlar görünebilir mi?

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp Messenger’daki mesaj silme özelliği bir süredir hayatımızda yer alıyor. Attığımız yanlış mesajları yok etmemizi sağlayan bu uygulama kimi zaman hayat kurtarıcı nitelikte olabiliyor. Ama bazen attığımız mesajları silmemiz yeterli olmuyor.

Notification History isimli bir uygulama telefonunuza gelen bildirimlerin birer yedeğini bünyesinde tutuyor. Bu sayede gelen bildirimler kaybolsa dahi tekrar bu uygulama üzerinden görebiliyorsunuz. WhatsApp’ten gelen bildirimleri de detaylı bir şekilde depolayan uygulama Google Play Store’da kullanıma sunuluyor. Dünya genelinde 5 milyondan fazla indirilen Notification History, 3.7 Google Play puanına sahip.

Bu uygulama ile sadece WhatsApp Messenger’da metin tabanlı iletileri değil ses kayıtlarını ve linkleri görmeniz de mümkün oluyor. Uygulamanın video, fotoğraf ve diğer belgeler gibi görece daha fazla depolama alanı isteyen dosyaları depolayamadığını eklemekte fayda var.

Notification History uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz söz fazla uzatmayalım ve bu dikkat çeken uygulamaya yakından bakalım…

Siz WhatsApp Messenger’da silinen mesajları gösteren Notification History uygulamasını kullanır mısınız? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz