WhatsApp’ı siliyor muyum? Hangi uygulamaya geçeceğim?

0
269 Okunma

WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesinde yaptığı değişiklik ve bu değişikliği kabul etmeyenlere 8 Şubat 2021’den sonra uygulamayı kullanamazsınız demesi gündeme bomba gibi düştü. Son birkaç gündür bizim teknoloji odaklı yayınların yanı sıra tüm haber siteleri ve TV kanalları da WhatsApp’ı konuşuyor.

Birkaç gün içerisinde yüz binlerce kişi Telegram ve Signal’ı telefonlarına kurarken, ülkemizde de bunlara ek olarak BiP’e yoğun ilgi gösterildi. Bu geçiş süreci daha doğrusu geçiş denemesi güvenlik gerekçesiyle yapılmış olsa da, maalesef son kullanıcı tarafında sadece sunulan özelliklere ve kullanıcı sayısına bakılıyor.

WhatsApp silinmeli mi? Silersek ne kullanacağız?

Hatta kullanıcı sayısının haklı olarak daha ağır bastığını söyleyebilirim, isterse dünyanın en güvenli mesajlaşma uygulaması olsun, çevrenizdeki kişiler kullanmıyorsa bir anlamı kalmıyor.

Peki tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz bu değişiklik bizi nasıl etkiliyor? Yani güvenliğimiz için WhatsApp’ı silmemiz gerekiyor mu? Ben hangi uygulamaya geçeceğim? Tüm bu merak edilen sorulara cevap vermek adına, yeni bir video ile karşınızdayız. İyi seyirler…

BiP uygulamasının hangi verileri toplandığını ve kimlerle paylaştığını öğrenmek için buraya tıklayarak kullanım sözleşmesine ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz