WhatsApp Web için beklenen özellik geldi!

0
301 Okunma
whatsapp web yeni özellik 2

Gizlilik sözleşmesinden sonra aldığı tepkiler adeta yeni özellikleri ile geride bırakmaya çalışan WhatsApp, yeni biz özelliğin daha haberini verdi. WhatsApp Web üzerinde artık sesli ve görüntülü arama yapabileceksiniz. Bir süredir beklenen bu özellik MAC ve Windows kullanıcılar için aktif hale geldi.

WhatsApp Web ile artık sesli ve görüntülü sohbet yapabileceksiniz

whatsapp web yeni özellik 2

Facebook’un sahibi olduğu mesajlaşma platformunun sesli ve görüntülü arama özelliği sadece mobil cihazlarda vardı. Bir süre önce bazı masaüstü kullanıcılarında test edilen özellik için nihayet güzel haber geldi. Artık özellik resmi olarak tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek.

Koronavirüs salgınından bu zamana insanlar görüntülü konuşmalara daha çok önem vermeye başladı. Bu platformların başında da yaygın kullanımı nedeni ile WhatsApp geliyordu. Geliştiriciler yeni WhatsApp Web özelliği ile ilgili; “Hala sevdiklerinden ayrı olan ve yeni çalışma yöntemlerine uyum sağlayan pek çok insan var. Dünyanın neresinde olursanız olun veya hangi teknolojide olursanız olun, WhatsApp’taki sohbetleri kullanarak yüz yüze mümkün olduğunca yakın hissetmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

WhatsApp Web ile artık sevdiklerimizi daha büyük ekranda görebileceğiz. Ayrıca bu özellik ile hem yatay hem de dikey ekranda görüntü sağlıyor. Aile toplantıları için küçük telefon ekranlarından büyük Bilgisayar ekranlarına geçiş yapabileceksiniz. Yeni özellik kısa zamanda grup görüşmeleri için de gelecek.

Akıllarda ki soru görüşmelerin güvenliği ise Whatsapp’ın bu da bir açıklaması var. Bütün sesli ve görüntülü görüşmelerinizi masaüstü ve mobil cihazlarda uçtan uca şifreli gerçekleştirebileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz