Antibakteriyel telefon kılıfı bast artık Türkiye’de

0
278 Okunma
bast

Koronavirüs hayatımızdaki birçok şeyi değiştirdi. Özellikle salgın döneminde maske ve dezenfektan ayrılmaz parçamız. Bakteri üreten veya uzun süre üzerinde bakteri yaşatabilen kumaşlara karşı tedbirli olmamız gerekiyor. Özellikle Bu dönemde antibakteriyel ürünler popüler olmaya başladı. Farklı teknolojiler ile üretilen bu ürünlere bir yenisi de bast oldu. Yeni nesil antibakteriyel telefon kılıfları ile sağlığınızı korumayı hedefliyor.

bast antibakteriyel telefon kılıfları

bast

Anahtar, telefon ve cüzdan. Dışarıda en çok kullandığımız ve her ortamla temas eden ürünler salgın döneminde adeta tehlike saçıyor. Bir takım sterilizasyon cihazları ile kendimizi güvende tutmaya çalışıyoruz. Fakat sürekli elimizde olan bu cihazlar için yeterli korunmayı sağlayamıyoruz. Özellikle dışarıda vakit geçiren insanlar için sağlıklarını koruyabilecekleri antibakteriyel kılıf artık mevcut. Yeni bast antiviral ve anti-bakteriyel teknoloji ile üretilen kılıflar bakterilerin %99’unu yok ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nden Kubilay Kuzey Okumuş’un yönetiminde gerçekleştirilen, Alperen Fikret Vaizoğlu ve Seyfettin Peynirci’nin kurucu ortağı olduğu antibakteriyel telefon kılıfı bast; kullandığı teknoloji ile telefonlardaki mikroorganizmaları nötralize ederek, güvenlik sağlıyor. Ayrıca üretilen kılıflar Türkiye Akreditasyon Kurumu tarafından anti-bakteriyel sertifikası ve uluslararası SSL sertifikasına sahip.

bast Kurucu Ortağı Kubilay Kuzey Okumuş yeni girişimleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Türkiye’nin ilk ve tek anti-bakteriyel telefon kılıfı, incelikle disperse edilmiş, polipropilen özel formülü ile kesintisiz olarak bakterilere karşı savaşıyor. Gün içinde en sık temas ettiğimiz telefonlar için antiviral ve anti-bakteriyel teknoloji ile ürettiğimiz kılıflar sade, işlevsel ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Çevre dostu ve parmak izi lekesi yapmayan ürünler, her temasta kullanıcıları görünmeyen tehlikelerden de koruyor. Şu an için bastcase.com, Amazon Türkiye ve Trendyol üzerinden satışa sunduğumuz telefon kılıflarımızla ilgilenen önemli e-ticaret şirketleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Çok yakında Hepsiburada’da yer alacak olan yerel teknolojimizi, dünyanın dört bir yanına ulaştırmayı hedefliyoruz”

Yeni bast kılıflar mikropla temas ettikten sonra 4 saat içerisinde mikrobu tamamen yok ediyor. Uygun bir fiyat ile satılan kılıfların tasarımları da oldukça sade. Ayrıca sipariş verdiğiniz her kılıf size özel olarak paketleniyor ve kılıfı ilk siz kullanıyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz