WhatsApp yeni bir özelliği ile gündemde

0
96 Okunma
whatsapp

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iOS ve Android arasında sohbet geçmişini aktarma özelliğini test ediyor. Kullanıcıların en çok yakındığı durumlardan biri olan sohbet taşıma, sadece üçüncü parti araçlarla gerçekleştirilebiliyordu. Üstelik bu uygulamalar aktarma işlemi için ücret talep ediyorlardı. Nihayet şirket kullanıcıların sohbetleri kolayca taşıyabilmelerini sağlayacak bir özellik geliştirmeye başladı.

Beklenen ‘sohbet taşıma’ özelliği geliyor

WhatsApp’a dair sızıntılar paylaşan WABetaInfo, şirketin iOS ve Android arasında sohbet geçmişini aktarma özelliği üzerinde çalıştığını duyurdu. Gelecek yeni özellik ile iOS için WhatsApp‘tan Android’e sohbet geçmişini aktarabileceğiniz gibi, Android için de WhatsApp’tan iOS’a sohbet geçmişini kolaylıkla aktarabileceksiniz.

Yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak özelliğin şu anda test aşamasında olduğunu belirten WABetaInfo; WhatsApp için çoklu cihaz desteğinin yayınlanmasının ardından sohbet geçmişini taşıma özelliğinin de kullanıma sunulacağını söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz