WhatsApp yeni bir özellik geliştiriyor: Artık sesli mesajları dinlemek daha keyifli olacak!

0
263 Okunma
Whatsapp sesli mesaj oynatıcı ön başlık

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikleri ile daha kullanışlı hale geldi. Platform, geçtiğimiz günlerde geliştirilen özelliklere ek olarak yeni bir özellik için göz kırptı. Özellikle uzun süreli sesli mesaj alan kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak bu özellik henüz geliştirme aşamasında. İşte yeni sesli mesaj oynatıcı hakkındaki detaylar.

WhatsApp’ın yeni özelliği, sesli mesaj dinlemeyi daha keyifli hale getirecek

Whatsapp sesli mesaj oynatıcı

WhatsApp geçtiğimiz günlerde sesli mesaj özelliklerini geliştirerek kullanıcıların konforunu arttırdı. Bu konuda birçok yeni özellik haberi gelen platformdan uzun soluklu kayıtlara da bir çözüm getirildi. Ses kayıtlarının hızları üzerinde oynama yapabilmek uzun ses kayıtları için güzel bir çözüm oldu. Fakat bu yeterli değil. Çünkü uygulama içerisinde sesleri dinlerken sohbet ekranından ayrılmanız gerekiyor. İşte yeni habere göre artık bu sorunda ortadan kalkacak. Çünkü WhatsApp, bir sesli mesaj oynatıcı üzerinde çalışıyor. Henüz özelliğe dair çok net ayrıntılar bulunmuyor. Fakat çalışmayı gösteren bir ekran fotoğrafı WABetaInfo tarafından yayınlandı.

Özellikle uzun süreli sesli mesajlara maruz kalanları rahatlatacak bu özellik sayesinde; ses kayıtlarını dinlerken daha özgür olabileceksiniz. Sesli mesaj oynatıcı özelliği bir iOS beta uygulamasında ortaya çıktı. Yeni özellik bir sonraki iOS ve Android Beta güncellemeleri ile ortaya çıkacak. Henüz küresel olarak kullanıma sunulmayan özelliğin hangi özelliklere sahip olacağı bilinmiyor.

Artık WhatsApp kullanmak için telefona ihtiyacınız yok! Çoklu cihaz desteği Türkiye’ye geldi

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı sesli mesaj oynatıcı özelliği hakkında siz e düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz