WhatsApp yeni metin biçimlendirme seçeneklerini test ediyor

0
237 Okunma

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android ve IOS kullanıcıların düzenli mesajlar oluşturabileceği metin biçimlendirme seçeneklerini test etmeye başladı. İşte detaylar…

Uygulama, daha düzenli metinler oluşturmanıza izin verecek

Popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beta programına katılan IOS ve Android kullanıcıları için yeni metin biçimlendirme seçeneklerini test etmeye başladı. Bu seçenek ilk olarak 2016 yılında kullanıma sunulmuştu. 

Uygulamanın beta kullanıcıları için yeni metin biçimlendirme seçenekleri, mesajlara vurgu ve yapı eklemek için belirli karakterlerin kullanımını içeriyor. IOS ve Android kullanıcılar, oluşturulan metnin bir bölümünden önce ‘>’ sembolünü yerleştirerek mesajların bir bölümünü vurgulayabilir.

Aynı zamanda kullanıcılar, ‘-‘ veya ‘*’ karakterlerini kullanarak basit bir şekilde madde işaretli listeler oluşturabilecek. Kullanıcıların otomatik olarak numaralandırılmış bir liste oluşturmak için mesajların önüne bir sayı eklemeleri yeterli.

Platformun yeni metin biçimlendirme özelliğine WhatsApp beta sürümü 2.24.2.9 olan Android kullanıcıları ve sürüm 23.21.1.75 olan IOS kullanıcıları erişebiliyor.

WhatsApp’ta IOS kullanıcıları daha kolay çıkartma oluşturabilecek!

Peki siz çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni metin biçimlendirme özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz