Youtube neden kasıyor? İşte cevabı ve çözümü!

0
283 Okunma
Youtube

Youtube platformu dün sabahtan beri çok yavaş ve kasma problemi yaşıyor. Bu durum da kullanıcıların aklına platformun çöküp çökmediği sorusunu getiriyor. Peki Youtube gerçekten çöktü mü? Yoksa kasıyor mu ? İşte cevabı ve bu durumdan kurtulmanın yolu…

Youtube kasıyor mu yoksa çöktü mü? sorusunun cevabı ve sorunun çözümü!

Dünyanın yaklaşık her yerinden milyonlarca Youtube kullanıcısı dün sabahtan itibaren platformun çok yavaş çalıştığını iddia ediyor. Bu soruna istinaden çıkan cevaplardan biri olan Youtube çöktü ifadesi tamamen doğruyu yansıtmıyor. Çünkü dünyanın en büyük çevrim içi video paylaşma platformu YouTube’un neden çöktüğü henüz bilinmiyor. Platformun sahibi olan Google’dan henüz bir açıklama gelmedi.

youtube neden kasıyor

İnternetteki web sitelerinin hizmet dokümanını bildiren  Downdetector platformunda da bu konu ile ilgili herhangi bir haber bulunmuyor. Youtube neden kasıyor probleminin neyse ki bir çözümü bulunuyor. Son aktarılan bilgilere göre sitede bulunan kasma probleminin sebebi  reklam engelleyici uzantılar.

İşte sorun bu olduğu için çözümü de oldukça basit. Problemi ortadan kaldırmak için kullandığınız reklam engelleyici uzantıyı devre dışı bırakabilirsiniz. Bu yöntemi kullanan pek çok kullanıcı çözümün işe yaradığını doğruluyor.

Peki Google Chrome üzerinden reklam engelleyici uzantısını devre dışı bırakma işlemi  nasıl yapılır?

Öncelikle cihazınızdan Google Chrome’u açın. Ardından sağ üst kısımda yer alan Uzantılar butonuna tıklayın. Reklam engelleyici uzantısının tam karşısında yer alan üst üste üç nokta ikonuna tıklayın. Daha sonra “Uzantıyı Yönet” seçeneğine tıklayın. Son olarak ise  uzantıyı kapalı konuma getirin. İşte bu kadar.

Eğer sorununuz yukarıdaki işlemleri yaptığınız halde devam ediyorsa deneyebileceğiniz birkaç farklı yöntem daha bulunuyor. Peki bu yöntemler neler?

  • Tarayıcınızı güncelleyin.
  • Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin.
  • VPN hizmeti açıksa, kapatın.
  • Farklı bir tarayıcı kullanın.

Sosyal medya fenomenleri hakkında çalışma başlatıldı

Peki siz de Youtube platformunun kasma problemini yaşıyor musunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz