Whatsapp yeni özelliğini kullanıcılarına sundu!

0
94 Okunma

Günümüzün popüler sohbet uygulamalarından biri olan Whatsapp, kullanıcıların rahatlığı için oldukça sıkı çalışıyor. Sürekli olarak yepyeni güncellemeler ile karşımıza çıkan bu platform şimdi de görüntülü sohbetlerde müzik dinleyebilme özelliğini sundu. Peki bu özellik nasıl çalışıyor? İşte detaylar…

Whatsapp’a görüntülü sohbet esnasında  müzik dinleyebilme özelliği geldi!

Meta çatısı altında bulunan Whatsapp, dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip sohbet platformlarından biri. Uygulama, kullanıcılarına kolaylıklar sağlayabilmek için sürekli olarak yenileniyor. Özelliklerine bir yenisi de yakın zamanda geldi.

whatsapp

2023 yılının başlarında kullanıcıların, kendi ekranlarını görüntülü görüşme sırasında diğer kişilerle paylaşabilme özelliği Whatsapp uygulaması tarafından sunulmuştu. Daha sonra paltform, gelen güncellemeleri ile bu özelliğini geliştirdi. Bu özellikler arasında görüntülü sohbet esnasında, cihazdaki sesin görüşmede bulunan kişiler ile paylaşılabilmesi de bulunuyor.

Uygulama, şimdilerde bu özelliğini Android’in bazı beta kullanıcıları için de sundu. Telefonunuzda bulunan tüm sesleri ve ses dosyalarını görüntülü sohbet ettiğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz. Gelen yeni özellik ile sohbette bulunduğunuz kişilerle birlikte çeşitli videolar izleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz ses dosyalarını da keyifle dinleyebilirsiniz.

Platformda, aynı zamanda görüşme sırasında oyunlardan gelen sesleri de devre dışı bırakabilirsiniz. Uygulama’nın yeni güncellemesi olan görüntülü sohbette ses paylaşım özelliği, Android için Whatsapp beta programının yalnızca 2.23.26.18 sürümünde var. Yeni özelliğin tüm kullanıcılar için kullanıma ne zaman açılacağı ise merak konusu.

WHATSAPP’A BEKLENEN ÖZELLİK SONUNDA GELİYOR!

Ancak Netflix gibi birtakım kopya korumasına sahip olan platformlar için bu özellik ne yazık ki geçerli olmayacak. Peki siz Whatsapp’ın bu yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki “Yorumlar” kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz