WhatsApp’a koyu mod sonunda geliyor

0
697 Okunma
whatsappa-koyu-mod-sonunda-geliyor-1

Instagram, Twitter ve Messenger gibi sık kullanılan sosyal medya uygulamaları sırasıyla koyu mod’u aktifleştirmişlerdi. Fakat WhatsApp’a yapılan baskılara rağmen bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti.

Apple iOS 13, Android ise Android 10 güncellemeleri ile koyu mod’a destek vermişti.
Koyu mod güncellemesine uzak duran Whatsapp yine de zaman zaman Beta sürümleri için koyu mod testlerini uygulamaya geçmişti. Beta sürümlerinde ise bu uygulama desteklemişti.

whatsappa-koyu-mod-sonunda-geliyor-2

WhatsApp’a koyu mod yakında geliyor!

WhatsApp kullanıcılarının dört gözle beklediği karanlık mod nihayet geliyor. Bugün öğrenilenlere göre en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu özellik için çalışmalara nihayet başladı. Koyu mod’un çok yakında uygulamaya konulacağı öğrenilenler arasında.

Escobar Fold 1’den yeni görüntüler

 

WhatsApp kullanıcılarına koyu mod’u 2 farklı seçenek ile sunacak

Bu seçeneklerden birincisi Twitter’da kullanmaya alışkın olduğumuz mod, yani gri renklerin çoğunlukta olduğu, bir diğer seçeneğimiz ise tamamen siyah bir şekilde olacak .
Tamamen siyah renkte olan modu kullanmayı tercih eden kullanıcılar, telefonlarında bataryadan tasarruf sağlayabilecekler. WhatsApp’a siyah tema seçeneği ise 2020’nin ilk çeyreğinde resmi olarak gelecek.

Heyecanla beklenen koyu mod, WhatsApp’ta yeni yılın ilk aylarında kullanılabilecek.

whatsappa-koyu-mod-sonunda-geliyor-3

Bu yenilikten hem iOS hem de Android kullanıcıları faydalanabilecek.

Facebook konumunuzu izliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz