WhatsApp’a yeni bir sohbet sekmesi geliyor

0
286 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp neredeyse her gün yeni bir gelişme ile karşımızda. Geçtiğimiz günlerde mesaj tepkileri özelliği gündeme gelen WhatsApp bu kez sohbet sekmelerine bir yenisi ekliyor. İşte detaylar

Samsung Galaxy S22 ve Galaxy Tab S8 ön siparişe açıldı

WhatsApp sohbete Topluluklar sekmesi geliyor

Bir süredir üzerinde konuşulan WhatsApp Topluluklar özelliği yeni bir detay daha kazandı. Uygulamanın ana ekranın da üst kısımda; kamera, sohbetler, durum ve aramalar yer alıyordu. Bu düzen artık değişecek. WABetaInfo yeni dizilim ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaştı.

Whatsapp Topluluklar

Yukarıda görüldüğü üzere artık kamera kısmında Topluluklar simgesi yer alıyor. Kullanıcı ilgili sekmeyi açtığında; Topluluk ana sayfasını ve içinde bulunduğu tüm toplulukları görebilecek. Bu sayede sohbet akışı da daha kolay sağlanacak. Ayrıca grup yöneticiler, gruplarını başka gruplar içerisinde ekleyebilecek. Henüz geliştirme aşamasında olan bu özelliğin gelecekteki bir güncelleme de yayınlanması bekleniyor.

WhatsApp Topluluklar nedir?

Bu özellik henüz geliştirme aşamasında. Fakat şimdiden büyük heyecan ile bekleniyor. Sohbetlerinizi düzenleyecek Topluluklar özelliği hakkındaki gelişmelerini size aktarıyoruz. Bu yeni sistem sayesinde artık grup kurma işlemleri daha kolay ilerleyecek. Hepimizin telefonunda iş ya da sosyal hayatımız ile ilgili çeşitli gruplar bulunuyor. Özelliğin kullanıma açılması ile birlikte grup yöneticileri daha fazla yetkiye sahip olacak ve gruba yeni üye kazandırmak kolaylaşacak. Yeni bir kişiyi gruba eklemek için telefon numarası veya kayda gerek duymadan davet özelliğini kullanabileceksiniz. Özellikle iş ve farklı sosyal gruplarda kullanılacak bu özellik beraberinde birçok yeniliğe de getiriyor. Bu konu hakkındaki detyalı bilgilerin yer aldığı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz