WhatsApp’tan grup mesajları atanların dikkatine! Davalık olabilirsiniz

0
518 Okunma
whatsapptan-grup-mesajlari-atanlarin-dikkatine-davalik-olabilirsiniz-3

Günümüzde mesajlaşma servislerinin en sinir bozucu kısmı toplu mesajlara maruz kalmaktır. En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp , insanların ve işletmelerin sistemlerini toplu ve otomatik mesajlaşma ile kötüye kullanmalarını önlemek için ek önlemler aldığını bugün yaptığı açıklamalarda duyurdu. WhatsApp, toplu mesajlaşmayı kötüye kullananlar için bundan sonra dava açacak.

whatsapptan-grup-mesajlari-atanlarin-dikkatine-davalik-olabilirsinizWhatsApp bilindiği üzere şirketlerin işlerini kolaylaştırmak ve müşterileriyle daha kolay iletişim kurmaları için bir iş uygulaması ve API sunuyor. Fakat, şirket bu araçları toplu veya otomatik mesajlar göndermek için kullanmanın hizmet şartlarına aykırı olduğunu söylüyor.

Yapılan açıklamalara göre otomatik mesaj atılması ve diğer kullanıcıların rahatsız edilmesi gibi durumların yaşanması durumunda bundan sonra sorumlu kişilere karşı yasal işlemler başlatılabilecek.

Netflix Spotify iş birliğiyle yeni dizi geliyor!

WhatsApp’ın bugün internet sitesinde yaptığı açıklama şöyle:

“Bu, bütünsel bir yaklaşım gerektiren bir sorundur ve WhatsApp, otomatik veya toplu mesajlaşma veya kişisel olmayan kullanım gibi hizmet şartlarımızı ihlal eden suistimali önlemek için elindeki kaynakları kullanma (yasal işlem dahil) kullanmayı taahhüt eder. Bu nedenle, teknolojik yaptırıma ek olarak, bu tür bir istismarın platformdaki kanıtlarına bağladığımız bireylere veya şirketlere karşı yasal işlem yapıyoruz. WhatsApp, bu gibi durumlarda yasal işlem yapmaya devam etme hakkını saklı tutar. WhatsApp, bu gibi durumlarda yasal işlem yapmaya devam etme hakkını saklı tutar.”

Toplu mesaj nasıl atılır?

whatsapptan-grup-mesajlari-atanlarin-dikkatine-davalik-olabilirsiniz

Son derece basit bu işlemi yapmak için ilk olarak WhatsApp’ı açın. Sohbetler ekranına gidin > Menü Tuşu > Yeni toplu mesaj‘ı seçin. Kişilerinizin ismini yazın veya + tuşuna basarak kişi listenizden kişi seçin ve son olarak da bitti’ye dokunun.

Google Pixel artık eski fotoğraflara da ‘Portre Modu’ uygulayabiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz