The Witcher’ın bol ipuculu fragmanı yayınlandı

0
209 Okunma

Son zamanların en popüler fantastik kurgularından biri olan The Witcher dizisinin yayınlanmasına çok az kaldı. Yayın hayatına girmesine sayılı günler kala dizi hakkında birçok bilgiye ulaşabileceğimiz bir fragman yayınlandı. The Witcher dizisi hakkında yeni ipuçları ve son fragmanı haberimizde…

The Witcher fragmanı ile dikkat çekti

Bilindiği gibi The Witcher, Andrzej Sapkowski’nin ünlü fantastik kurgu serisi baz alınarak hazırlandı. Netflix’te yayın hayatına başlaması beklenen bu dizi kısa bir süre sonra izleyiciyle buluşacak.

Serinin hayranları diziyi büyük merakla bekliyorlar. Dizi daha başlamadan büyük bir hayran kitlesine ulaşmış durumda.
Şu ana kadar Netflix, The Witcher hakkında çok az denecek bilgiler sızdırmıştı. Şimdi ise beklenmedik bir şekilde dizinin konusu hakkında büyük bilgiler içeren bir fragman paylaşıldı.

The Witcher’ın Netflix’te yayınlanacağı haberi duyulduğundan beri yapımın hayranları büyük bir heyecanla diziyi bekliyorlar.

Netflix’in büyük bir bütçe ayırdığı The Witcher’ın sona eren Game of Thrones’un yerini alması bekleniyor. Netflix, dizinin sadece ilk sezonu için 70-80 milyon dolar harcama yaptı.
Bu, 50-60 milyon dolar bütçe ile başlayan Game of Thrones’u bütçe bakımından geçmiş durumda.

Bu da The Witcher’ın daha masraflı bir yapım olduğunu gösteriyor. Beklentiyi bu kadar yükselten yapım bakalım istenilen ilgiyi görecek mi?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’a gelen tepkiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz