WhatsApp’a hayatı kolaylaştıracak yeni bir özellik geliyor

0
147 Okunma
küresel sesli mesaj oynatıcı, whatsapp

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp aldığı güncellemeler ile her geçen gün daha kullanışlı hale gelmeye başlıyor. Uzun mesajların çilesini sona erdiren sesli mesaj özelliği ise son zamanlarda en çok güncelleme alan konulardan bir tanesi. Hızı üzerinde ayarlama yapabildiğimiz sesli mesajlar için yeni bir özellik daha yolda. Uzun sesli mesajları dinlerken hayatınıza devam etmenizi sağlayacak bu özellik ile ses dinlerken mesajlar arasında gezinebileceksiniz.

Mavi ışık mağdurlarına gözleri dinlendirecek yöntemler

WhatsApp sesli mesajlara yeni bir özellik geliyor!

küresel sesli mesaj oynatıcı, whatsapp

Sesli mesajlar birçok kişinin vazgeçilmezi. Uzun mesajları kolay hale getiren bu sistem artık daha kullanışlı hale gelecek. Birçok WhatsApp özelliği hakkında önceden bilgi veren WABetaInfo yeni bir özelliği gündeme getirdi. Küresel sesli oynatıcı olarak adlandırılan bu yeni özellik; artık bir ses dinlerken uygulama içerisinde dolaşabileceksiniz. Biliyorsunuz ki bir sesli mesaj dinlerken eğer sohbetten ayrılırsanız mesaj yarıda kesilir. Henüz test aşamasında kalan özellik kullanıcılara sunulduğunda ses dinlerken mesaj ekranından çıkabileceksiniz. Yoğun kişiler ve sesli mesaj dinlerken işlerine devam etmek isteyenler için kurtarıcı olacak bu özelliğe dair bir WABetaInfo bir tweet paylaştı. Paylaşımda küresel sesli mesaj oynatıcı ile ilgili  bilgiler ve ekran görüntüleri de yer alıyor.

Görüntülerden de anlaşıldığı üzere ses oynatıcı ekranın üst kısmında sabit olarak yer alıyor. Bu yeni alan üzerinde sesi kapatma, duraklatma ve devam ettirme gibi özellikler de yer alıyor. Henüz geliştirme aşamasında olan özellik beta kullanıcılarına sunulmadı. Özellik kullanıcılara sunulmaya hazır olduğunda bir güncelleme ile Beta kullanıcılarına sunulacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz