Wonder Woman 1984 fragmanı ve daha fazlası

0
395 Okunma
Robert Pattinson'lı The Batman

Dün gerçekleştirilen DC FanDome etkinliği büyük ses getirdi desek yanlış olmaz. Zira yayımlanan film ve dizi fragmanları bugünün en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı. DC evreninin en sevilen kadın karakterlerinden olan Wonder Woman, yeni filmi Wonder Woman 1984 fragmanıyla izleyicilerle buluşurken, Robert Pattinson’lı The Batman filminin de ilk fragmanı geldi. DC FanDome etkinliğinde dikkat çeken konu başlıklarını sizler için derledik:

DC FanDome etkinliği ses getirdi

DC FanDome etkinliği merakla beklenen yapımlar hakkında fikir edinmemizi sağladı. Film ve dizilerin yanı sıra Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu da PS5 ve Xbox Series X için duyuruldu. DC hayranlarının doyum noktasında ulaştığı etkinlikten önemli başlıkları listeledik.

Wonder Woman 1984 fragmanı


Biliyorsunuz DC evreninde en güçlü kadın kahraman kim denildiğinde akla ilk olarak Wonder Woman geliyor. Haliyle bu karakter evrenin hayranları tarafından da seviliyor. Özellikle süper kahramanın yeni filmlerinde karakteri ünlü oyuncu Gal Gadot’un canlandırması yeni filmlerin de heyecanla beklenmesine neden oldu. İşte Wonder Woman 1984 fragmanı da bu noktada oldukça önemli.

Wonder Woman’ın hikâyesi ise bu yapımda 1984 yılında geçiyor. Biliyorsunuz ilk filmde Birinci Dünya Savaşı’nda insanlarla iletişim kurmaya başlayan Diana(Wonder Woman), yeni filmde gizli şekilde Wonder Woman olmayı sürdürüyor. Aynı zamanda karakterin kişisel hayatına dair de detaylar bu filmde yer alacak.

Wonder Woman’ın düşmanlarından birisi olan Barbara Ann Minerva da Cheetah olarak filmde yerini alacak. Kristen Wiig tarafından canlandırılan bu anti kahraman, filmin daha çok aksiyon sahnelerinin temsilcisi olacak gibi duruyor.

Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020

The Batman fragmanı

Batman hayranlarının Ben Affleck‘i göremeyeceği yeni filmde karşımıza yetenekli oyuncu Robert Pattinson çıkacak. Gotham’ın kurtarıcısı Batman, 2021 yılında çıkacak bu filmde oldukça toy görünüyor. DC filmlerinden en çok beklenenler arasında yer alan filmin hikâyesi bize genç Bruce Wayne’in, Batman olduğu ilk yıllarına götürüyor.

Film aksiyon dolu sahnelere sahip olsa da daha çok Bruce Wayne karakterinin Batman’a nasıl dönüştüğüne odaklanacak. Yeni film normalde 21 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecekti ancak corona virüsü salgını sebebiyle 1 Ekim 2021 tarihine ertelenme kararı verildi.

Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021

Zack Snyder’ın Justice League fragmanı

Leonard Cohen’in “Hallelujah” parçası eşliğinde izlediğimiz bu fragman gerçekten de harika görünüyor. Bir süredir merakla beklenen Zack Snyder’ın Justice League’in fragmanı nihayet geldi.

Fragman, filmin 2017’de piyasaya sürülen orijinal versiyonunda yer almayan bir dizi tamamen yeni sahne içeriyor. Henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa bile yine de Snyder’ın Justice League versiyonu 2021’de HBO Max tarafında yayımlanacak. Yapım toplamda 4 saatlik bir deneyim sunacak.

Suicide Squad: Kill the Justice League fragmanı

Film fragmanlarının yanında bir de Suicide Squad: Kill the Justice League fragmanı yayımlandı. Oyunun Batman’ ve Superman gibi karakterleri öldürmek üzerine odaklandığını söylesek sanırız yanılmayız. Rocksteady’nin Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu için yayımlanan resmi fragman oldukça iyi duruyor.

Oyuncular istedikleri gibi karakterler arasında geçiş yapabilecek ve oyunu tek oyunculu modda oynamak mümkün olacak. Bunun yanında yapay zekânın gerektiğinde yönlendirdiği karakterler yer alacak. Oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacağı aktarılıyor. 2022 yılı ise yıllardır oyunu bekleyen oyuncuların hiç hoşuna gitmiyor.

Oyunun çıkış tarihi: 2022

Suicide Squad fragmanı

Anti karakterleriyle dikkat çeken DC’nin Suicide Squad dizisi için filmin içinden parçaların da olduğu bir fragman yayımlandı. Fragmanda sevilen karakterlerin bir kısmını görüyoruz.

Black Adam fragmanı


Dwayne Johnson’ın yer aldığı Black Adam için fragman da yayımlandı.

Tom Holland’lı Netflix filminden yeni görseller geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz