Wonder Woman başrolü ve yönetmeni Kleopatra filminde yeniden beraber

0
639 Okunma
kleopatra, gal gadot,

Wonder Woman filminin kadınları, Kleopatra filmi için tekrar bir araya geldi. Efsanevi Mısır kraliçesi Kleopatra’nın hayatını anlatacak film için başrolde Gal Gadot, yönetmen koltuğunda ise Patty Jenkins oturacak.

Kleopatra filminin başrolü Gal Gadot oldu

Mısır Kraliçesi Kleopatra’nın hayatını konu alan bir film de daha önce 1963 yılında çekilmişti. O zamanlarda filmin başrolü ve Kleopatra’yı canlandıran oyuncu Elizabeth Taylor olmuştu. Kleopatra 1963 filmi pahalı bir proje olmuştu ve bunun yanında döneminde 9 oscar adaylığı elde etmiş ve 4’ünü kazanmıştı. Aynı zamanda 1963’ün en çok hasılat yapan filmi de olmuştu.

kleopatra, gal gadot,

Şimdi ise The Hollywood Reporter  tarafından belirtilenlere göre; yeni çekilecek Kleopatra filminde kraliçeyi Gal Gadot canlandıracak. Oyuncu bir kadın liderliğindeki en yüksek hasılatlı canlı aksiyon filmi Wonder Woman’ın da yönetmenliğini yapan Patty Jenkins ile tekrar birlikte çalışacak.

Jenkins, Laeta Kalogridis‘in kaleme aldığı senaryoya dayanarak, Atlas Entertainment’tan Charles Roven, Pilot Wave Motion Pictures’dan Gadot ve Jaron Varsano’nun afiş yapımcılığını üstlendiği drama filmini yönetecek.

Yeni filmiyle ilgili bir tweet paylaşan Gal Gadot, Kleopatra’nın uzun zamandır anlatmak istediği bir hikaye olduğunu belirtti. Ünlü oyuncunun bu tweetinin ardından bazı kullanıcılar Kleopatra’nın siyahi olduğunu ve Gal Gadot’un bu rol için yeterince iyi olmadığını söyledi.

SpaceX ABD ordusu için roket üretecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz