Xiaomi 80W kablosuz şarj üzerinde çalışıyor!

0
245 Okunma
xiaomi 80w kablosuz şarj, xiaomi şarj, xiaomi,

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kablosuz şarj konusunda rakiplerinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf ediyor. Xiaomi, YouTube kanalından paylaştığı bir videoda 80W kablosuz şarjıyla, 4.000 mAh pile sahip telefonu şarj etti. Tutulan süreye göre kablosuz şarjın telefonu sadece 19 dakikada yüzde 100 şarj ettiği görüldü.

Xiaomi 80W kablosuz şarj ile telefonu 19 dakikada şarj ediyor

Teknoloji dünyasında telefonların yarışmasının yanı sıra şarj konusunda da büyük rekabet bulunuyor. Özellikle kablosuz şarj aletlerinin hayatımıza girmesiyle her marka bu konuda kendini geliştirmeye çalışıyor. Bu markalardan biri olan Xiaomi, Mi 10 Ultra 4.500mAh pilini 40 dakikada tamamen şarj edebilen 50W kablosuz şarjıyla bu konuda lider marka konumunda.

Xiaomi’nin dışında Oppo, geçtiğimiz günlerde 4.000 mAh bataryayı 30 dakikada şarj edebileceği söylenen 65W şarjını duyurdu. Xiaomi, şu anlık 80W kablosuz şarjlı bir telefonun ne zaman geleceğini henüz açıklamadı, ancak bu teknolojinin gelmesi çok da gecikmeyecek gibi görünüyor. Şirket, son birkaç yılda sürekli olarak daha yüksek kablosuz güç özelliklerine sahip telefonları piyasaya sürdü. Hatta en son Mi 10 Ultra telefonu sadece birkaç ay önce görücüye çıktı.

Çocuklar için Garmin Vivofit Jr 3 tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz