Çocuklar için Garmin Vivofit Jr 3 tanıtıldı!

0
614 Okunma
Garmin Vivofit Jr. 3

Çocukların teknoloji ile iç içe olduğu düşünüldüğünde onlar için de özel olarak geliştirilen teknolojik cihazlar bulunuyor. Akıllı saat tarafında sürekli yeni oyuncuların bu alana girdiğini görüyoruz. Garmin Vivofit Jr 3 de tam bu noktada karşımıza çıkıyor.

Garmin Vivofit Jr 3 özellikleri ve fiyatı

Garmin Vivofit Jr. 3

Garmin imzalı bu akıllı saatlerde iki versiyon bulunuyor. Marvel ve Disney Prenseslerinin olduğu bu iki versiyon için kayış tasarımları da kadran tasarımlarıyla oldukça uyumlu. Geleneksel saatlere benzeyen tasarımıyla dikkat çeken akıllı saat, tahmin edebileceğiniz üzere çocuklar için olduğundan, normal akıllı saatlerden daha az özelliğe sahip.

Akıllı saatin en önemli özelliği acil durumlarda kullanılabilen özelliği, bu sayede acil durum anında iletişim bilgilerine anında erişilmesi sağlanıyor. Aktive izlemeyi de sağlayan bu saatte uyku takibi ve adım sayacı da bulunuyor. Yine bu özellikleriyle birlikte çocuklar için geliştirilen bazı oyunlara da yer veriliyor.

Garmin Vivofit Jr. 3

Bununla birlikte, çocuklar için yararlı olacak ve ebeveynlerin çocuklarını takip etmelerine yardımcı olacak birkaç önemli özellikler de yine bu cihazda yer alıyor.

Çocuklar için geliştirilen bu akıllı saatin iki versiyonu bulunuyor. Kadran temalarından duvar kağıtlarına kadar pek çok detayı bulunan saatler şu anda farklı renk seçenekleriyle birlikte 70.99 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunuluyor.

Huawei Children Watch 4X akıllı saat tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz